Monday, June 28, 2010

We @ LCCT

Now asben ai tarak...p kursus kat miri dan semalam kami p antar die ke LCCT.... bengang jer member kan... coz member lain p miri naik mas tp ofis die suruh p naik Air Asia... dah takde geng! naikler sesorang.... sape nak tau, asben ai nie tak suka n takut naik flight... sebelum nak terbang tue, berpeluh dan berkali2 p toilet.... ai yang menghantar nie plak terus rasa takut... riso pun iye jugak tengok gelagat die tue...

Flight die kul 3 petang, kul 1 kami dah sampai sane.... park je keter, asben terus check in... dan kami ke MarryBrown tuk makan...nasib baik ada bubur, terus laju jer ai order untuk cik lyna makan kan... Ayam goreng kat Marry Brown memang bestler.... lagi sedap dari KFC!before asben berangkat.... ai paling riso sekali pasal lyna... die kan manja ngan ayah die... risonyer kalau die tau yang ayah die p tinggalkan die... takut die menangis melalak2 kat sane... tp alhamdulillah, lyna okey, mungkin die ingat ayah die toilet jer time tue... ai je meleleh sikit! hehhee... sedih wei... coz nanti ai tau gelagat lyna camne... memang die tercari2 ayah die...
tq mak ngah lyna coz tlg antar my asben semalam... ai nak antar?
1st, tak berani coz takut drive, lyna meragam
2nd, tak sure jalan p lcct tue
3rd, kita serahkan pada yang pakar....hehehe
on d way, balik umah, lyna tido dan bangun jer tido terus tunjuk pintu cari ayah.... wuaaaa, mamanyer meleleh lagi...

7 comments:

~anna&anuar~ said...

alorrrrrr... kiut naaaaauuuu dak lyna neeehhh...geram nengok.... masak la ko kakkk oiii.... lyna, nangeeeehhh byk skit....hahahahha

..nOj.. said...

ala dhlama nk mkn marrybrown. tp kt cni takde. aritu pg zoo ingat ade dlm tu. rupenye tadop. ceh

Izan Ishak said...

alahi siannya lyna tunjuk pintu cari ayah dia~

::Mamalyna:: said...

anna, tu ler... ni asik2 tunjuk pintu jer... cedih plak tengok die..hehehe

::Mamalyna:: said...

nojah, kat kuantan takde ker...sedap wei..ayam goreng die tak semuak kfc...loh dah tutup ke kfc dalam tue..hehhe

::Mamalyna:: said...

izan, tu ler.. die memang cam cari ayah die... p dapur, serata bilik tengok...kenaler melayan kerenah die sampai ari khamis nie..heheh

lina said...

comel lyna ni..iii geram ..nak cium2 dia