Monday, June 28, 2010

Mentor 4, Ila Damia Tersingkir

Semalam ai tengokler Mentor... itu pun tengok cam2 gitu jer... tak fokus sangat... tp time nak umumkan siapa p final tue, yang tu memang ai tercatuk depan TV...

Kebiasaan final, 2 orang kan...tp kali nie 3 orang... so yang terpilih ialah NANI protege Azmeer, ADI protege Dayang & MOHD protege Ziana Zain... dan ILA DAMIA protege Joe Flizzow tersingkir....

Dan malam final akan berlangsung pada 4 Julai nie.... so kita tunggu siapakah akan jadi juara... Adakah dia sehebat Black nanti? so tunggguuu.....

4 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

sedih ila terkeluar...sangat caring adik beradik tu...hurmmm....nangis adi sebab adik dia terkeluar...nampak cam mohd ada potensi nak jadi juara...sebab orang ramai undi MENTOR bukan PROTEGE...hehehe...

::Mamalyna:: said...

izan, aku suka ila tue...time die nyanyi 'killing me softly' ada masa konsert tue, memang best giler... tu ler, sebab aura ziana, si mohd tue naik kan...

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

tau tak per...tak suka...tak suka...aku sukalah depa adik badik giler caring...jeles si adi peluk ila...walhal adik badik tu...hahaha

Cik Andam Hazlina @ Wideliabeauty.com said...

alaaa missed lagi nak nengok!