Thursday, June 24, 2010

Wafer Sticks! Korang Suka Makan Tak...

Penah tengok balang kuih nie?
Korang penah makan?

Ai ngan asben suka sangat nie.... wat kudap2 sambil tengok tv atau memang sesaja nak makan kan... Dulu masa ai kecik2 panggil 'kuih rokok'... makan kuih ni cam pegang rokok tue, hehehehe

Ada macam2 perisa kan, coklat, pandan, strawberry, oren.... asben suka coklat, ai lebih prefer strawberry, tp selalu beli perisa coklat.... kuasa veto katanya!

Lyna pun suka makan, jap jer suap, abis pehtu mulaler jerit nakkkkkk.... tp baru2 nie, ai teringin nak makan... adaler lebih dalam 20 batang camtu... Sekali ai bukak balang nie, tengok rupa dah jadi camnie....
no more stick! semua dah berderai.... ni sah kerjaan cik lyna! Rasanya die p hentak2 balang nie, tue semua lebur dan relai...

Camno nak makan ni? Sila pilih
A. Makan sambil kutip satu2
B. Makan guna sudu
C. Makan sambil teguk balang dekat mulut
D. Nak makan lagi ke? beli jer baru..

13 comments:

mama_auni said...

akak, kiter pilih C..hehehe...tp kiter slalu buatm kaut pakai tangan pastu makan..kiter pon suke gak mende alah neh, kiter suke ceklat, hubby suke steroberi..heheh

ann @ hatiberbunga said...

ann pilih C & D.
sebab : nampak sgt dah nk dekat smpai dasar dah tu. so, harus abiskan & beli baru! hihi..

~anna&anuar~ said...

contest ke ni??? hahahahha... wat corong.. corong hala ke mulut... terusss je curah.. meluncur laju ke dlm mulut.... weeeeeee.....

Ibu Ayra said...

nak B, C dan D....

ros suka wafer stick brand munchy's...rasa coklat dia lain dari yg lain...

::Mamalyna:: said...

eiza, hahaha...feveret jugak yek... strawberry sedap wooo...hehhe

::Mamalyna:: said...

ann, hehehe... 20 stick dah relai, sedap jugak makan ngan sudu, ni tengah pulun nak abiskan..

::Mamalyna:: said...

anna, bukan contest, saje jer suka2, hebat wat corong...kiranya ambik kertas pehtu lipat then nganga terus dalam mulut yerr..

::Mamalyna:: said...

ros, selalu beli munchy tp dah abis, tu yg beli mastura...

..nOj.. said...

tonggang je curah lam mulut weh. ko ni dh la pose, asek2 cite bab makanan. ceh betul. aku nk tulis dlm list 'barang mesti beli' la ni. best gak. rase cam x penah lg bg daryn mkn.

umilia said...

hm..aku rs wat je sume..hehehee..

::Mamalyna:: said...

nojah, time aku pose nie ler, aku kepingin nak makan macam2 tau...heheh...beli ler wei, murah jer..sedap!

::Mamalyna:: said...

lia, hehhee... ko memang bagus, nanti aku tulis jawapan E. Semua di atas, hehehe

nigina said...

ala kita pilih B.. masukkan semua dalam mangkuk lepas tambah dengan susu fresh milk.. kira - kira macam cornflakes la.. hehehehhe