Thursday, June 24, 2010

Fly to Miri, Sarawak

Ni surat panggil kursus asben ai... Last minit punya panggil kursus, tu pun semalam mintak surat ngan faks.... Mentangler kursus nie wat kat Miri, Sarawak...cepat jer tulis HADIR yer bang!

Tajuk kursus tue musykil ai... Kursus Tatacara Pengurusan Stor... Juruteknik komputer urus stor? ape kaitannya? Kiranya cara2 nak susun pc lama dalam susunan cantik dan kemas kut... Peh balik kursus nie, kalau stor opis die tak cun, tak tauler nak kata ape, hehhehe... Mana tau kut2 stor opis die bertukar menjadi bilik hotel sri pan pacific yg kat kl tue, kan nojah kan...
ni ler hotel yang asben ai bakal duduk.... ai survey, otel nie cam kat tengah bandar jer... Flight pun dah booking, p ari ahad nie by Air Asia kul 3++ ptg.... balik khamis flight kul 5++...
Ape yang best kat miri yek, yg bleh suruh asben ai beli untuk ai...

8 comments:

.:fyzz:. said...

hg tak pi gak ka ejan..wah2 short notice..dh la kt miri sik...

..nOj.. said...

kt miri takde kek lapis rasenye. ikan terubuk masin tu ade la.

::Mamalyna:: said...

pijot, tu ler...kut semenanjung ok jugak, ni miri..

::Mamalyna:: said...

nojah, takde ke wei...ingat baru nak kirim..

ann @ hatiberbunga said...

fuyoo...!! kursus pengurusan stor je.. tp smpai wat kt sarawak tu! nk dengki kejap, bleh x? hehe..

klau kami la.. harus wat kt bilik latihan opis sajork! hahaha..!

Sari said...

kusus seberang laut tu...nape la opis saya xantor obersea camtu..hehe

::Mamalyna:: said...

ann, tu ler pasai...tak paham ai tau...stor kat sane canggih manggih ke...hehehe

::Mamalyna:: said...

kak sari, ofis akak ke? my ofis pun, takdenyer...