Thursday, June 24, 2010

Terbaru - Koleksi Baju Manik

ai kan suka makeover baju2 ai... yg tak glam, jadikan glam....hehhee

So ini koleksi terbaru ai... cam biasa, letak manik kat tangan... tak perlu jahit manik susah2,
pergi kedai, beli lace 1/2 meter, then jahit sembat jer... so easy...
Kali ni kaler BIRU... matchingkan ngan baju batik ai kaler bermacam2 biru nie....

26 comments:

lina said...

cantik manik....

MRS. K said...

tolong jahit kan baju i

.:mama dhia:. said...

cantik..

Ibu Ayra said...

sgt kreatif...

ummi sofiyyah said...

salam, ada yg dah siap punyer ke?...ke still nak kene jahit satu2manik kat lace tu?

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

wau! ada jual siap eh! sng la .

::Mamalyna:: said...

lina, tq...

::Mamalyna:: said...

mrs. k, bleh2...upah rm1 juta...hehehe

::Mamalyna:: said...

yana, tq.. i look blue today..hehe

::Mamalyna:: said...

ros, nie baju kenduri ari tue, time kenduri tak sempat nak jahit manik..no bling2 that day...hehehe

::Mamalyna:: said...

ummi, ada dah siap dah...kita just jahit sembat jer lace yang bermanik tue..

::Mamalyna:: said...

fiza, yerrr...ada jual siap, just jahit sembat jer..

shidasyakirin said...

cantik la mamalyna,
good idea tu..

~aSHa~ said...

kretip yu ni

SyidaMislan said...

ermmm...kat mana nak beli?

::Mamalyna:: said...

shida, tq... dah banyak baju koleksi cenggini...i like bling2..ehhehe

::Mamalyna:: said...

gidah, hehehe...i like..

::Mamalyna:: said...

akak gojes, beli kat kedai yang jual perhiasan pengantin cam bunga reben ke, kat situ banyak jual n pandai2 pilih yang cun2..heheh

@e_da said...

wow rajin mamalyna.. baju raya lyna mesti cantik2 ni nanti hasil tgn mama dia..

eima said...

tlg jahit arr ... aku pi anto bj aku kat umah ko ... aku tgu je dpn lift .. bleh arr

::Mamalyna:: said...

eda, rajin...ni jer yang mampu...lain2 tak pandai..heheh

::Mamalyna:: said...

eima, wahhh kose jiran nie..hehehehe... ko yakin ke ngan ai?hehehhe

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

comey2..

::Mamalyna:: said...

umi Aisyah, tq so much...

wany said...

cantik manik tu.. dah mmg ada kat psrn yer. snang lar nk upgrade baju2 lama pas nie

Mama AqiL said...

wat tuk aku yea...banyak ni baju kurung ye leh di bling..bling kan..