Thursday, June 24, 2010

Menu Berbuka Puasa Yang Sedap!!!

Ini menu ai berbuka puasa semalam merangkap menu dinner asben ai... Tq buat asben yang PAKSA RELA PONTENG MAIN TENIS setelah ai tarik muka sikit....huhuhu... yo ler, dah 2 hari ai pose, bersilat kat dapur masak + lyna menyibuk sama... So semalam ai leh masak secara aman dan tenteram.... dalam aman2 gitu lagi bertambah aman coz asben bawak lyna p playground time ai masak.... wahhhhh! memang syok ler masak kan...

so menunya semalam, dah 2 hari ngidam, semalam baru terjadi...

kari ikan
sayur tauge goreng kicap
telur masin

perghhh...memang kenyang betul perut semalam.... diet asben ai pun hancus semalam.... Kebetulan plak, kari ikan ai semalam tue sedap dari biasa, hehehhee.... harus licin nasik seperiuk...
Ari nie pose lagi, ni tengah fikir nak bukak pose ngan menu ape plak....

6 orang dok soksek soksek:

~anna&anuar~ said...

owwwwhhh.. sedapnyeeee telur massssiiinn.... meh dtg blog anna.. kot2 ade yg mbuke seleraa.... hehehheeee..

::Mamalyna:: said...

anna, memang sedap...tak masin sangat2.. ko kijam anna, akak pose nie..

eima said...

nampak besh la gulai ikan tuh .. yummy ...

nk mkn gulai ikan ...
mamak stall je la ..gaya nye ...

ko nih terer masak arr ..

::Mamalyna:: said...

eima, hehehe...puas tau ai tengok MIL masak, ni kari style utaraler... ai tak bleh masuk gulai ikan mamak stall, cam kari die kuat jer...huhuhu

Nurul Aznil said...

Salam,

subahanallah sedap!

::Mamalyna:: said...

Nurul, nyum...nyum... ada lagi balance kat umah tue, hehehe