Saturday, June 12, 2010

Tag Dari Mama Iman : Nice Blogger Award

Mama Iman beri tag kat ai....kena langsaikan...walaupun ada lagi utang tag dari ANNA & MASZ, GIDAH yang yg tak buat lagi.... ya ampun korang... Mama Iman, thanks coz sudi beri ai award ni...

Tp ni bukan Tag semata2 tau... ada soalan yang perlu di jawab...

1. Apa yang bermain difikiran you all sekarang ?
Petang ni tak tau nak p mane... sama ada p ambik baju kat kajang atau p melawat anak sepupu kat nilai....

2. Apakah nama samaran you all ?
Nama samaran camne yek... kengkawan panggil ejan atau izan... kengkawan blogger of course MamaLyna

3. Berikan 3 orang yang you all sayang ?
3 jer ke?
MAK KESAYANGAN AI
ASBEN KESAYANGAN AI
ANAK DARA KESAYANGAN AI

4. Panggilan untuk sidia
Si dia = asben n lyna yer...
Asben - Abang
my girl - lyna.... tp kalau die tengah notti, jerit jer pitina....hehhehee

5. Hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa
Ai nak percutian yang mendamaikan dan best
Kehidupan yang sempurna dan bahagia
Ketenangan dan bebas dari gangguan anasir2 luar yang menyemakkan

6. Blog mana yang you all suka visit ?
Blog kengkawan DSS dan blog kengkawan.... tp ampun dan maaf coz kebiasaanya tak dapat nak visit semua dalam satu hari... Insya allah, ai tetap datang melawat blog kengkawan yerr

7. Tag kan kepada 15 blogger you all
15? banyaknyerrrrrr.... sesiapa nak buat pun, bleh...

fuhhh....siap satu tugasan... pehni bersiap sedia siapkan tugasan tag yang lain...hehhee

4 comments:

~aSHa~ said...

pitina tu apa?


rajinnye tag..

~aSHa~ said...

pitina tu apa?


rajinnye tag..

~aSHa~ said...

pitina tu apa?


rajinnye tag..

::Mamalyna:: said...

gidah, kan nama lyna, lyna nurfitrina...pitina tue dari fitrina...heheh