Tuesday, June 29, 2010

Sukanyer Dia...

Aksi lyna ngan makngah... mak ngah tangkap gambo pakai kamera laptop... suka benor die..
Yang buat lyna suka tue, sebab die tengok muka die kat screen tue... skang nie lyna bila tangkap gambo, for sure pehtu nak tengok gambo die yang kita tangkap tadik... dah tengok, konpom sengih n tepuk tangan...

Buat mak ngah, soriii naaa coz cilok gambo dari ur FB, hehehee...halal yek..

6 comments:

WaWa_EzRiLL said...

tomeiii...hmmm bila la nak dapat baby gurl...mcm lyna..

eima said...

tu la pasal ... tak sabo nk tgu nk branak lagi ...

http://eima-contest.blogspot.com/2010/06/aimna-online-store-giveaway.html

weh aku tag hang GA arr ..hehe

::Mamalyna:: said...

wawa, insya allah, suatu hari nanti... konpom baby wawa comel, dahler wawa putih melepak...hehhe

::Mamalyna:: said...

eima, ai pun dah join giveaway tue...tq coz bitau..

..nOj.. said...

aku ingat ko td. sedebik je muka

::Mamalyna:: said...

nojah, iye ker... ko anggap jer muka aku tembam sikit dari muka die, hehehe