Tuesday, June 29, 2010

Menjawab Komen Nojah

Dalam entry sebelum nie yang lyna tido ai selimut die ngan kain pelikat ayah die tue...kan bersepah2 pampers + beg n pen...



Jawapannyer ialah:

PAMPERS
lyna telah mengeluarkan satu barisan pampers drypes sebanyak 36 keping dan dilonggokkan di atas toto dan pampers tue dah merata2 di dalam umah ai skang... ai tak larat nak kemas banyak kali so kami tido bersama2 pampers yang bersepah2...

BEG PINK - Beg sandang pink tue lyna nak pakai time tido... pe kehalnyer die buat gitu, ai pun tak tauler....daripada die melalak2, ai kasik pakai jer... bila die dah tido, ai tanggalkan n letak jer kat tepi tue... maknyer ngantuk jugak time tue, tak larat dah nak angkat beg tue ke atas sofa

PEN - skang mood lyna nak menulis jer.... sane sini bawak pen...dan kisahnyer pen pun die bawak tido..

Harap ko puas ati ngan jawapan ai yer... Sekian, terima kasih..

3 comments:

..nOj.. said...

hehehe daryn sejak ade petpet yg percuma tu, sibuk la nk angkut ke hulu ke hilir. katenye 'pepes dayin bayu'. bermaksud pempes baru daryn. sepah kucalana merata2 dh

::Mamalyna:: said...

special entry untuk ko...ko pasan tak, pampers petpet saiz die lagi besar dari fitti...

eima said...

seb baik fahim belum buat hal lagi nk sepah kan pampers die ...