Saturday, June 26, 2010

Senggugut!!!

Giler arrrrr... semalam ai diserang senggugut... bukan tetiap bulan ai peot, kena senggugut nie, tp ada bulan nie 'die' serang plak.... petang semalam memang ai melepek giler ar.... sambung plak ke malam, tak pasal2 ai tido kul 9 semalam.... tak sempat nak tengok bola Brazil vs Portugal...

Ari ni dah tahan sikit.... malam ni go to Bagan Lalang, pengarah kastam muar nak belanja....harus laju jer setuju kan....ehhehhee

Lauk lunch thari nie plak, ikan siakap sweet sour + telur masin jer... lauk simple jer...

10 comments:

umialya said...

dpt blnje mkn.. laju je. hehehe

E.L.I.Z.A said...

aiyaa..kite pun dh lama x kena senggugut nih...heheh xpe xpe brazil vs protugal 0-0 kekeke

Zaidah said...

nak makan hilang sakit mamalyna....hehehe....

Zaidah said...
This comment has been removed by the author.
~aSHa~ said...

kalo sengugut cuba bertungku..

aku tak rasa sengugut dah lepas bersalin dulu.

::Mamalyna:: said...

umialya, hehehe...harus tue, pantang jemput, terus cepat jer on!hehhe

::Mamalyna:: said...

eliza, hehehe... tu ler, terjaga kul 2, tanya asben, sape menang, sekali seri plak...

::Mamalyna:: said...

zaidah, ilang sikit dari biasa, ate dah makan free, hehehee...

::Mamalyna:: said...

gidah, aku takde tungku, takkan nak letak iron plak kat perut... aku nie bukan tetiap bulan serang, ikut mood 'dia', hehee

eima said...

tak penah senggugut .....
ade sakit cam contraction tuh ??