Friday, June 25, 2010

Menang! Yahoooo....

Ingat lagi tak gambar nie?

ai pertaruhkan gambar ini untuk join contest My Family's Sweetest Moment @ sweetomoide Contest yang dianjurkan IZAN (cam sebut nama sendiri plaks, hehehhee)

dan hari ini IZAN annoucekan nama pemenangnya.... dan ALHAMDULILLAH, gambo family ai nie dapat no. 3..... ai suka sangat2... even dapat no. 3 jer tp bila ia melibatkan family kesayangan ai iaitu asben dan lyna, seronoknyerrrrr tak tau nak cakap...

Sememangnya ai sayang sangat kat my family! buat Izan dan para juri, tq so much coz pilih gambar kami..

nak tengok gambar family mane yang menang? bleh klik SINI

23 comments:

ummi sofiyyah said...

wah..bestnye...tahniah...semoga happy2 selalu...

eima said...

mamalyna congrats lagi ....
weh aku tag ko ....join contest ...

http://eima-contest.blogspot.com/2010/06/contest-anda-bersama-si-comelll.html

Sricahaya said...

wah..tahniah2..semoga bahagia selalu..

Nida said...

tahniah..... gambar tu memang cantik... seni

Fieza79 said...

tahniah...mmg nice gamba..!

nadnye said...

tahniah.. cantik gambar nie

Hati Ema said...

TAHNIAH....... cantik gambo tu

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

congrate..nice picas

~aSHa~ said...

mmg cantik gambo tu...

tahniah kepada kawan ko yg snap tu..cantik sgt2....

ko mmg ada ong

Ibu Ayra said...

tahniah ejan...mmg sentiasa bertuah...

@e_da said...

congrats mumylyna.. mmg cantik capture tu...

fazRul said...

congratlar mng..td tgk balik pic semua yg join..semua mnarik..rasa cam besh jer ader family..nk pat2 kawen lar..hehehe

aiDieNa said...

Wahh.. sonoknyer menang.. bertambah murah lar rezeki hendaknyer amin... :)

eima said...

asek menang je ko nih ....
rezki murah tol ..alhamdulillah

Liza said...

Waa, tahniah!!!!

.:fyzz:. said...

wey gambo mana nih tak hengat. la tp seriusly cantek giler siot..

wey tahniah..asek2 ko je menang..huh ngan nada penuh jelez..ehehe

azura samsuddin said...

tahniah MamaLyna

::Mamalyna:: said...

ummi, tq so much...ai hepi giler nie, hehhee

::Mamalyna:: said...

eima, tq... okey, dah 2 orang dah tag ai join giveaway nie..

::Mamalyna:: said...

SriCahaya, tq...insya allah, semoga berkekalan..

::Mamalyna:: said...

kak nida, tq kak...

::Mamalyna:: said...

fieza, tq so much...ai pun suka gambo tue..

::Mamalyna:: said...

fieza, tq so much...ai pun suka gambo tue..