Monday, June 28, 2010

Banyak Sangat Plak Kunci Nie...

Morning kengkawan... Amacam keje ari senin? Ada seronok or MONDAY BLUES...... hehehehe....

ai ari ni p keje drive sendiri coz asben tarak, kursus kat miri... dan pagi nie sampai jer ofis, kalut nak bukak pintu bilik kan... sekali raba2 dalam ai punya handbeg.... nak cari kunci ofis pun payah nak jumpa.... ntah kenapa ari nie banyak benor kunci dalam handbeg ai... biasa 2 kunci jer....

tp ari nie nahhhhhh.... 4 kunci semuanya... dahler satu bundle kunci ada berkunci2... besi plak tue! patutler berat handbag ai ari nie... berat dari biasa...

Kunci ape yang ada:-
1. Kunci kete kancil (ai drive kancil ari nie....)
2. Kunci kete asben (die pesan suruh start kete die 2 hari sekali.... yo lerrrr)
3. Kunci ofis (wajib bawak... kang terlupa, letih plak nak menjawab bila nak mintak kunci spare)
4. Kunci umah (yg nie tak tau sape letak, biasa memang tak bawak coz kunci kete dah ada kunci umah.... ai notice yang letak nie, sape lagi.... cik lyna ler...)

Balik umah nanti, akan ai kurang2kan kuantiti kunci dalam handbeg ai.... no more berat2!

2 comments:

~aSHa~ said...

kunci aku lg byk rasanye...kunci kete 2 kete jugak, kunci2 pej, (pintu utama dan pintu aku), kunci kedai (dgn kunci mangga sekali),

::Mamalyna:: said...

gidah, ko bawak mangga ke? giler ko nih.. ko nie bawak hbag ke beg tarik p keje..hehehe