Tuesday, June 22, 2010

Portugal Pesta Gol

Semalam first time ai tengok bola yang cam 'pesta gol'.... Portugal menang besar semalam lawan korea utara... 7 gol!!!!

dan baru ai tau mamat ensem nie namanya Cristiano Ronaldo... memang tererler die semalam, leh control bola guna kepala pehtu selamba jer sepak bola dan terus gol....

*image from google

14 comments:

cahayachenta said...

7-0 tu... menangis korea utara...

~anna&anuar~ said...

7 gol tu mewakili no jersey die hoookkkeeeeyyyyy.....

.:fyzz:. said...

Christiano Ranaldo..pemain plg mahai di dunia..umuq 25 thn..no jersey 7 yer anna..

tuh la..selop la korea utara..bungkus kain balik la depa..

mama_iris said...

awal2 korea fight jugak...
masuk gol ke 3 diorg dah start tgk je bola tu msk gol...heehhehe

Anonymous said...

hah...pandai la hang kata dia control bola kat belakang kepala..padahal bola tu keeper dah kuis sikit naik tinggi atas belakang tengkuk dia dgn cra x sengaja...huhuuh...muka belagak siot.....

::Mamalyna:: said...

cahaya chenta, hehehe..tu ler...tak pecah2 telur tue..

::Mamalyna:: said...

anna, iye ker...akak tak pasan no jersi die...

::Mamalyna:: said...

pijot, tu ler..dahler mahai, ensem plak tue kan.. korea utara tue memang malu dah wei...

::Mamalyna:: said...

mama iris, hehehe...tu ler...ejan start tengok yang gol kedua..portugal jer banyak menyerang..

::Mamalyna:: said...

anon, what everler..

..nOj.. said...

team aku portugal ni. korea kan baru fes time kt piala dunia. tu yg kena goreng tu

::AyahLyna:: said...

weih blog bini aku ka ni???...awat tetiba ada pasai sukan nie..???Mamalyna demam ka???Tak apa pas nie cite pasal tennis plak..Wimbledon pun dah mula nie...

::Mamalyna:: said...

nojah, dan dan terus jadi team portugal...hehehhe..

::Mamalyna:: said...

AyahLyna, awat...pelik ke? jgn ingat ai tulis entry bola terus ai minat bola taw... semalam tue jer terjebak..hehehe