Tuesday, June 22, 2010

Ganti Puasa - 5 hari lagik...

Kena ganti pose - 8 hari
minggu lepas - 1 hari
semalam - 1 hari
hari ni - on d way....perut dah kruk krek dah...sabo2
cadangnyer nak direct sampai khamis, moga2 dipermudahkan...
Menu ape bukak pose hari ni?
Tengah difikirkan...
wat kari ikan sedap jugak kan, lawan plak ngan telur masin pehtu bendi celur cicah sambal belacan
nyum...nyum...

16 comments:

MRS. K said...

chaiyok.. aku belom ganti.. satu pon belom.. haiya...

Ieda Al-Habsyi said...

aku lom ganti la..kalut aku baca semua org dah ganti, tinggal skit je, adoii :)

.:fyzz:. said...

tuh la ejan..la nih dh rejab..pastu Syaaban..pastu ramdhan..dn yabedabedoo raya..

tp tuh la aku nih tinggai 5 hari lagi...tak larat la.tp aku tetap akan ganti..peringat aku noh..

azura samsuddin said...

menu b'buke tu yg sedapnyer....

Zimah said...

ejan..baru pose bape jam dah pk menu buka ke..ape la ko ni..hehe..aku thn lepas pose penuh..dah 2 thn pose penuh..best betul..

..nOj.. said...

ceh. awal tul pk nk berbuka

aiDieNa said...

Chiayok².. sikit jer lagi tu.. bulan Ramadhan dah nak dekat kan.. kalau akak prefer ganti direct terus kasik abis.. hehehe

Asma said...

gigih lagi..x lama da..hehehe..kari ikan cam sedap je buat buke, tp sejak pose ni nk lauk simple2 je..

::Mamalyna:: said...

mrs. k, banyak ke sikit...ai ni 8 hari tau...banyak tu..

::Mamalyna:: said...

ieda, kalau sikit okler... ni manyak nie...tu yg gigih ganti slow2..

::Mamalyna:: said...

pijot, ko 5 hari... aku nie 5 days to go tau... takpe2...sikit2 nanti abis jugak ganti pose ko tue..

::Mamalyna:: said...

zura, semalam dah cek esbok n tengok bahan ada so ari nie mamam menu tue ler...

::Mamalyna:: said...

ziemah, aku tak bleh nie... asal kul 12 tgh jer, aku mesti pikir menu berbuka tau...syoknyer ko...taun nie ko pregnant plak..konpom direct brtahun2 ko pose penuh...hehehe

::Mamalyna:: said...

nojah, mestiler wei... aku nie jenis advance (sebenornya dah laparrrr....)

::Mamalyna:: said...

kak ina, hehhee...ni pun plan nak direct terus...harap2 bertahan ejan nie..heheh

::Mamalyna:: said...

asma, kari ikan yang simple jer... jenis masak lebur...hehehe