Tuesday, June 29, 2010

Pencegahan Awal Sebelum Lyna Jadik Cam Daryn Yang Rindukan Daddynyer...

Baca blog NOJAH, kecian tengok daryn yang rindukan dedinyer sampai kena selimut ngan baju dedi, so ai pun ambik pencegahan awal...

Kain pelikat ni tak basuh lagi, last asben ai pakai before p miri tue.... even lyna tak kata nak 'ayah' coz die selalu dengar sore ayah die time kami wat video call, tp lyna selalu tunjuk2 kat pintu means cari ayah dieler....

Skang nie tetiap malam, ai selimut lyna ngan kain pelikat ayah die nie... biar die rasa 'bau' ayah die tue... Percaya atau tidak, tetiap malam, sebelum ayah lyna tido, pampers akan diganti oleh ayahnyer + susu pun akan dibuat oleh ayahnyer.... ai? ai kebiasaan tido awal...

Takpe sayang, lagi 2 hari ayah lyna balik... pehni blehler lyna tido sambil ngendeng2 kat ayah yer...

4 comments:

..nOj.. said...

apehal pempes bersepah2 tu. ngan pen dan beg skolah skali terdapat di perbaringan. hehe

::Mamalyna:: said...

hahaha...aku jawab next entry bleh?

eima said...

hahah
rileks la wei ... baru 2-3 hari ..
aku nih dah lama tau kena tgal .. weekend je baru balik ...

anak aku waktu dulu ok la .. tak brape reti bercakap lagi .. nih penat mama nk xplen ...abah work nk ... nk ckp abah study takut tak paham plak ..

::Mamalyna:: said...

eima, hehehe... takpe, ibu berdikarai...asben study kat mane wei..