Tuesday, June 15, 2010

New Baby

Baru tadi, bahagian kami ada good news.... Good news sebab die nak dapat baby! Setelah setahun berkahwin.... Tahniah2!

Pengalaman duk di bahagian ni, semua staffnyer hampir subur2 belaka...hehehe...
Ada akak tue, 9 tahun kawen.... tukar jer bhg kami, tak lama pehtu mengandung....
Ada lagi sorang, 5 tahun kawen.... same jugak, tukar ke bhg kami, tak lama pehtu mengandung...

Masa ai ngandung dulu, sekali ngan ai ada lagi 2 orang lagi mengandung... yg best tue, due date dekat... cam ai ngan kak aini, due bulan 9.... kak veda bulan 11....

Anak adalah rezeki dari ALLAH... tak paham, kenapa skang ramai sangat buang anak kan...

Tahniah SAB, selamat menempuh 40 minggu yang indah...

9 comments:

SyaNa said...

comelnye kaki baby

maszmadi said...

hikhik, bahagian u nie ader gen penyubur kut.. hehe
congrat to your fren yerk..

::Mamalyna:: said...

syana, anggapler baby syana yang wat gitu... kisah meka lambat dapat baby, memang ejan teringat kat u syana...

::Mamalyna:: said...

masz, heheheh...aura kuat! hehehe

eima said...

ko bhg. mana kem. mana .. bgtau aku ..
nk suruh kawan aku pindah tmpt hang .. sian die dah 2 thn lebih kawen tak de pepe lagi la.... kawen beza sbln ngan aku ... aku dlu dpt baby ..

kot² masin mulut hang .. die pun preg kan besh ...

bukhairiah said...

loh...igtkan lyna y nk dpt adik

::Mamalyna:: said...

eima, ai keje kat jab. penilaian, MOF...member tue penah p berurut tak? akak yg 9 tahun tue, p urut tau..tukang urut tue duk kat p8 jer..

::Mamalyna:: said...

mrs. bubu, belum lagi lor...hehehe

eima said...

berurut jg ...
tp tak dak rezki lg ...

weh ade kenai memana bidan tak yg bleh jaga org dlm pantang ...
jg sampai abih pantang la ...


preparation utk aku nk ngadung ngan bersalin lg nanti