Tuesday, June 15, 2010

Lyna Yang Heppi...

Lyna tiap kali kami sampai depan taska then die nampak kami... muka die hepi sangat2! sengih memanjang... cam gaya yea..yea... mama n ayah dah sampai... Pehtu dalam kete, mulaler die tunjuk2 aksi yang macam2 or nyanyi lagu barney versi hanya kami yg paham...hehehe

Masuk dalam kete, muka tue memang sengih n senyum jer... memang muka happy!
muka yang hepi...hepi2 sampai baju ternampak 't*t*k'
tepuk2 tangan... kalau die tepuk, kami pun kena same tepuk.... nak tergelak bila die paksa ayah die jugak2 untuk tepuk tangan... tepuk tangan sambil pegang stereng, tak mo tue...
Memang ai tiap kali ambik lyna kat taska,beli air kotak... coz ai tau, lyna punya minum petang dalam kul 3.30... tak minum susu dah...pehtu meka ada xtvt sampai mak pak datang ambik... tp bukanler lyna minum satu air kotak tue die sorang.... kiranya ai ngan asben dah minum setengah n baru bagi die... kang rosak plak gigi anak dara ai tue... ai plak, memang rasa tak best kalau time ambik lyna tue, tak bagi ape2 reward kat die...
~Ituler lyna si budak tocang~

10 comments:

eima said...

besh kan tgk muka diorg hepi sbb kite dtg jemput ....
slalu bw keta laju² sbb nk amik Fahim .... takut die sedey sbb mak pak org lain amik kwn die dlu ...

Me_Lina said...

lyna budak toncet... ehehhee....

berbeza ngn alya... kalu we all amik dlm kol 7 tu... dier dh siap jd guard kt pintu... nmpk keta jer... dh kelam kabut cr kasut ngn beg nak balik.. eheheh

Ain said...

anak2 memang happy taim nak balik tu kan.....

nampak sangat dorang rindu nak jumpa kita....

ibuayu said...

wah senyum je anak dara ni..cute sungguh..masa kecik ni kita layannya apa yg dia suruh kita buat..kita pun seronok gakkan..

::Mamalyna:: said...

eima, tu le... ai pun, dalam kul 4.45 tu memang ai dah sampai taska dah...

::Mamalyna:: said...

Lina, cian alya...nampak sangat tak sabo nak balik tue...hehee

::Mamalyna:: said...

Ain, ye betul... tak sabor nak jumpa mak pak die..

::Mamalyna:: said...

ibu ayu, senyum coz hepi dapat balik umah... meka seronok, kita lagi seronok..

eima said...

bila tgk muka anak sronok cam tuh .. hati berbunga² bahgia ... (pesal aku jd jiwang plak nih)hahaha

::Mamalyna:: said...

eima, hehehhe... ko tengah demam nie kut..hehe