Friday, June 25, 2010

Berjaya jugak pose 4 hari direct!!!

Clap!clap!clap! kat diri sendiri kerana berjaya pose direct 4 hari dari hari senin sampai ari khamis... hebat betul dugaan pose direct nie bagi ai ler... belum sampai kul 12 tgh lagi, ai mula meroyan duk teringin makan macam2, hehehehe.... mulaler ai tepek2 gambar makan... ngan sotong celup tepung, waffle, etc..... time ni ler, banyak plak setan2 menghasut...mencik tau!!!
Pehtu kebetulan plak ari nie ai memang tak pose dan plan tak mo pose minggu depan coz time tue memang zon bahaya (period time)... rupa2nya, ari nie 'die muncul'... pandai yek! nasib baik tak muncul semalam petang kan...

7 comments:

sLEEping BEauty said...

tahniah ..

i nak cuba direct tapi tak menjadi , byk godaan :)

sLEEping BEauty said...

tahniah ..

i nak cuba direct tapi tak menjadi , byk godaan :)

::Mamalyna:: said...

sleeping beauty, tq... ni pun godaan banyak, cekalkan ati jer...huhuhu

*∽ IZAN ∽* said...

Salam.. Tahniah...! Sila buat satu ENTRY dan E-mailkan butiran kepada saya okeh!

IZAN~SweetOmoide
http://sweetomoide.blogspot.com/2010/06/winner-of-my-familys-sweetest-moment.html

::Mamalyna:: said...

izan, okey.. saya dah buat..

eima said...

congrats sbb berjaya .. aku tak penah berjya melainkan waktu ramadhan je ..setan kena ikat .. haha tak de godaan !!

::Mamalyna:: said...

eima, hehehe... ada bape lagi tinggal? ai nie 3 hari lagi... minggu depan2 start balik...hehhehe