Monday, June 14, 2010

Macam2 Haller Dunia Artis Nie...

Kalau citer pasal artis, memacam hal ler meka nie... ada yang baik n ada yang buruk.... ituler hakikat dunia artis... penuh kepuraan... ape hal ai hot? ntahler...naik jemu ngan hal2 artis yang asik kuar kat tv n paper... ai nak highlight 3 org artis nie...cewahhhh dah cam wartawan plak kan...hehhehee

Bung Mokhtar n Zizie Ezzette
Tu ler sorok2 lagi korang dah berkahwen....skang sibuk turun naik mahkahmah... sape suruh p nikah kat siam? pehtu tak mintak ijin first wife lagi.... dulu sibuk sangat tak nak ngaku dah bernikah....skang, teballer muka duk p mahkahmah coz nak sahkan perkahwinan mereka tue...

Fasha Sanda vs Tiz Zakyah
Alaaaa....ni satu lagi kes minah sengal kan... Tiz penah ngaku yang die tidak sebaik 'Nur' dalam citer nurkasih tue... memang die p club n pub bagailer...kiranya sosial punya minahler kan... skang sibuk dengar citer die kaco Jejai, pakwe si fasha sendat tue... sebelum nie die kaco 'aidil'...ajak 'aidil' kuar p club kul 4 pagi....si almy nadia mengamuk...

Skang nak berperang ngan tiz coz kaco jejai.... bukan ker die dulu wat cam tiz jugak ker time jejai tue laki nora danish? Rasanya pagi tadi pun fara fauzana ada cakap hal ni dalam hot fm... pendek citer, What u give, u get back!

Saiful Apek
Dalam paper ari nie, memang ditulis sah2 positif ganja kan.... tengokler nanti, kut2 ada PC demi mempertahankan hak diri die sebab kena cekup ngan polis...

Tu belum lagi kisah artis2 lain... Pendek citer, artis kat malaysia ni bukan boleh percaya sangat kan...

14 comments:

Huda said...

isk3..manusia2..x reti bersyukur semuanya..hindarila diriku dari mereka2 ini :)

*Miss Geli^ said...

yang penting,

PADAN MUKA FASHA SANDHA...hahahhha

::Mamalyna:: said...

huda, ye betul...mintak dijauhkanlah...

::Mamalyna:: said...

nogha, saya sokongggg!!!!

kakngah said...

suci murni je fesyen zizie g court kn... hihihi!!

::Mamalyna:: said...

kak ngah, menutup aurat katanyer...kalau tak, konpom diserlahkan pehanyer yg putih gebu tue..

{ e'mie } said...

ader jugak aku dengar pagi tadi kat hot fm..memang betul skang ni..dibayar cash ajer apa yang kita buat..kalau tak skang..lambat laun merasa jugak..yang pasal zizie tu pun aku pelik..kenaper lah takder orang lain ker dier nak..si bung tu jugak..uhukkss..itu dinamakan jodoh jugak ker...

..nOj.. said...

pasal fasha sandha n tiz tu aku langsung tak tau. mayb kt negara aku ni takde cite pasal diorg. huhuh. padan la muka. hasil rampasan mesti la dirampas semula. yg jantan gak muka tak malu. uwekk

::Mamalyna:: said...

emie, ye betul...skang cepat sangat dapat cash! no more pending, hehehe

::Mamalyna:: said...

nojah, blahler ko wei... tu ler, what u give, u get back!!! ntah ape menarik si jejai tu pun tak tauler...tengok cam biasa jer...banyak duitler tue..

~aSHa~ said...

jeles ar tgk kulit zizie putih gebu tu...ahahahaha

wei nama dia jejai ke? pesal nama sebegitu sekali?

::Mamalyna:: said...

gidah, gebu lagi paha aku nie ha...hehehhe...sila percaya..

katanya panggilan laki ex nora danish tue jejai...nasib baik jejai bukan bebai..

eima said...

wahhh ade gossip .. i like ...

betui ke saiful apek ... amlm dlm brita die blur² kan tp mmg nampak rambut panjang ....

fasha ... haktuihhh

::Mamalyna:: said...

eima, betul tu apek... terang2 dalam paper dah..