Monday, June 14, 2010

Menang Giveaway Watermark Cik Leeza

Alhamdulillah.... Ai join GIVEAWAY WATERMARK yang dianjurkan oleh Cik Leeza.... memang berharap sangat2 agar nama2 naik.... kengkawan mesti telah maklum isu pasal pencopet gambar anak n asben ai kan... memang ai dah survey kawan2 blogger yang jual watermark nie... tetiba ternampak giveaway ni, terus laju jer ai join.... memang laju pun coz ai org first yang join kan cik leeza, hehehehe

Selepas kejadian tu, memang ai pakai 'paint' jer tuk label itu gambar hak milik ai... tp sekarang tidak lagi coz ai ada WATERMARK AI SENDIRIK!!!! Yahooooo..... saya sangat suka (sila cakap seperti mei mei dalam upin ipin tue)

Ada banyak pilihan watermark yang cik leeza suruh pilih....Dalam banyak2 tue, ai terpikat dengan design yang ini.... simple, jelas dan terang!

ini sample watermark dari blog cik leeza yg menjadi pilihan hatiku

Buat CIK LEEZA, TQ so much coz anjurkan giveaway ni... Buat Mr. Random, tq coz pilih nama ai....

9 comments:

Echa said...

waa.. tahniah.. dah ada watermark sendri.. jeles.. tak yah buat buat... bes ar wei.. pasni takde orang nak amik gambo ko lagi dah...

ummiaqeef said...

congrate..kite xde luck nak dpt..hehe

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

aler...buat sendiri la...bukan susah pung...:P

::Mamalyna:: said...

echah, toce2... tu ler pasal... rejeki2..

::Mamalyna:: said...

ummiaqeef, tq... cik blog cik leeza tadi, tengok2 nama naik..syukur!

::Mamalyna:: said...

izan, ye ker? cuba ko buat kat aku, bleh..nak jugak kumpul2 watermark nie..hehehe

eima said...

nih aku jeles nih .. asek menang je .. hahahha

baguih ... baguih .. payah ckit org nk copet lagi ..

::Mamalyna:: said...

eima, rejeki katanya... memang pun, geram pasal isu pencopet pun tak abis lagi nie, hehehe

azura samsuddin said...

Tahniah MamaLyna menang giveaway nih...