Monday, June 28, 2010

Lyna Berlemoih!!

Ni adaler sikit gambar lyna masa kami p batu pahat 2 minggu lepas... ambik dari FB nekda lyna...lyna time nie, ishhhh menguji kesabaran kami laki bini jer.... tak duduk diam langsung... pehtu nak ambik mainan anak orang lain... kami nie dah cam polis jer duk mengawasi die...

Macam2 perangai... nak marah sangat2, kesian plak coz kadang perangai die tue mencuit ati...

tangan cenggitu coz buat aksi quack...quack the duckies do... tetiba wat aksi itik plak...
time nie berdiri tegak cam pengawas tue... yg kelako baju tue ada tali ikat reben...bleh plak tersangkut kat perut... ate perut lyna dah muncit, makan banyok kan... tersembul pusat lyna tue, hehehhe
datang plak angin mood baca doa... kalau die wat tangan baca doa tue, abis semua kami pun kena tadah tangan tau... sape tak tadah, kena marah coz lyna akan cakap 'AMOOOOOIIIII'... means amboi, hehehhehe

7 comments:

..nOj.. said...

hehehe selagi dia tak wat kacau atau perbuatan membahayakan diri sendiri, ko takyah marah weh. biar jela dia tak duk diam pun. tgk je. bg peluang dia meneroka dunia. chewah

nieda said...

comel anak dara ni..

.:fyzz:. said...

belemoih tuh bhasa kedah tuh..amboi terar dh noh speaking kedah...hehe..

::Mamalyna:: said...

nojah, kadang tue die wat aksi bahaya jugak... ko tau die bleh p round2 kat umah orang kenduri tue sambil nak ambik coklat org wat hantaran...tak ke aku bleh jengil mata!

::Mamalyna:: said...

nieda, tq...tp nakal!hehehe

::Mamalyna:: said...

pijot, praktis makes perfect! hehehe

eima said...

lawak la lyna nih ...
sbb tuh aku mls pi kenduri ..haha tak larat nk kepung !!