Wednesday, June 30, 2010

Kecik Ati..:((

ai rasa sangat2 kecik ati... dah lama dah makan ati, tp selama nie biar jer...makan ati sorang2... Kalau nak berahsia, takyah bukak cerita, bila org tanya, dijawabnyer takde ape...
nak wat camne kan... Takde dicari, bila dah ada, wat derk jer... erm, dunia...dunia...

14 comments:

Zaidah said...

itulah adat dunia namanyer....

eima said...

nih pesal plak nih ....

idah @mama izzya said...

salam
betul2..kalu nak berahsia x yah ah bukak citer kan..pernah gak terkena camtu..last2 x tya lgsg..puah ati...
adat dunia skg...

ann @ hatiberbunga said...

eh.. Nape tu?

aiDieNa said...

Rileks.. kengkadang tak citer bukan makner tanak berkongsi raser.. mungkin dia belom bersedia nak reveal sumer..

nieda said...

sabar yer,mcm2 peel org kt dunia ni

..nOj.. said...

pesai wei? ape kejadian?

::Mamalyna:: said...

zaidah, tu ler...macam2 pesen orang dalam dunia nie..

::Mamalyna:: said...

eima, hehee...pasal ape yer..

::Mamalyna:: said...

idah, tu ler pasal... nak berahsia, jgn bukak citer..pehtu rahsia tue, rahsia reramai plak..

::Mamalyna:: said...

ann, jeng..jeng..jeng.. macam2 perangai ada kat area ai ni..

::Mamalyna:: said...

kak ina, ermm maybe... dah berpuak2 dah kat sini..boringler..

::Mamalyna:: said...

nieda, tue ler...macam2 peel, sesak pale otak..macam2 nak deal..

::Mamalyna:: said...

nojah, pesal? sebab aku dah boring, menyampah, meluat...semua adaler..