Wednesday, June 30, 2010

Gambo Lyna in Potrait

Ari tue ai menang 2nd place ACUROSEDAY POTRAIT GIVEAWAY ...dan ai pertaruhkan gambo lyna yg ini....

Tara.... iniler hasilnya gambo lyna yg telah dipotraitkan...
MAMALYNA SANGAT SUKA LORRRRR.... Tak sabar nak tunggu gambo nie tiba kat umah... ai nak gantung n isi dalam frame.... sangat2 cantik dan classic.... TQ so much ACU...

mood : i'm hepi right nowwww

25 comments:

Liza said...

Comelll... alar..bila nak ada giveaway camni lagi.....

Ibu Ayra said...

bestnya...takdak rezeki ayra nak dipotretkan.... acu, buat la GA lagik....

maszmadi said...

so sweet la lyna.. cute..
tahniah!!

Siti said...

comelnyaaaaaaaa..geram siti tgk lyna nih....huhu

eima said...

tomey ....

Lina Rahim said...

Comeellllnyaaaa...! :-D

..nOj.. said...

alalalala tomeinye. siap ade lekuk2 bibir lg

aiDieNa said...

Cantik larr.. nak satu.. hehehe

mama zharfan said...

cantik sgt!!

ummi sofiyyah said...

saje nak kasi org jeles ar...
p/s: dah rasa laksa penang tu smlm..ok sedap..smlm x pedas sgt...

Sitisifir10 said...

comel2....

kak mas said...

cute!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sgt cute okeh!!!

::Mamalyna:: said...

liza, tq so much, mamanyer pun suka nie..

::Mamalyna:: said...

Ros, tu ler...mintak2 Acu buat lagi giveaway kan... ros pun ari tue no 8 kan..

::Mamalyna:: said...

mas, tq... tak sabo nak dapat gambar real punyer

::Mamalyna:: said...

siti, maneler u menghilang...tq2..

::Mamalyna:: said...

eima, hehehe...tq, ko nak berbesan ngan aku tak? kita wat kenduri satu jer kat dewan tue..hahaha

::Mamalyna:: said...

Lina, tq so much... thumbs up to ACU..

::Mamalyna:: said...

nojah, hehehe...tu ler..ada gaya bibir cam angelina jolie tak..

::Mamalyna:: said...

nojah, hehehe...tu ler..ada gaya bibir cam angelina jolie tak..

::Mamalyna:: said...

kak ina, tempah ngan ACU..die memang terer..

::Mamalyna:: said...

suzie, tq...tahniah coz menang contest...dah call ke mydin kb tue..

::Mamalyna:: said...

ummi, hehehe...dah makan yer..okler tak pedas sangat..

::Mamalyna:: said...

siti sifir, tq so much..

kak mas, heheh..tq kak

leily, tq... amacam? duit 1k dah abis blum nie..