Wednesday, June 16, 2010

Jawapan Komen Cik Jah : Takkan Kecik2 Dah Berjerawat Kut..

NOJAH, ni ai jawab komen ko kat sini yerk... skang nie kalau tangkap gambo pakai nset asben ai, dah tak clear cam dulu dah... dah snap n tengok balik gambo mesti ada bintik2 itam kecik kan... Sebenarnya camera phone asben ai tue dah tak bape nak betul coz ari tue kan phone asben ai penah kena basuh + rendam ngan mesin basuh... Ingatkan dah jadi arwah dah phone tue...nasib baik 'idup' lagi...hehehehe

niler gambo lyna yang nojah kata lyna berjerawat...
dan gambo ai jugak yg punya bintik2 itam nie... apehal ai posing cenggini yek...hehhe
Tp kan Jah... kalau ko tanya muka mamalyna berjerawat ke tak...Jawapan ai senang jer... BERSEPAH JERAWAT AI NIE WEI...

6 comments:

..nOj.. said...

ok aku dh pecaye dh. sebabnye kt pintu ko pun penuh jerawat tu. hehehe. tula yg aku heran tu. nk kate cik lyna dh kena cikenpox, xde plak dgr kabo berita

eima said...

terang je mate cik nojah nih .. haha

~aSHa~ said...

nampak kurus ko pose mcm tu...ehehehehe mesti laki ko tak senang duduk di perantauan skrg ni...miowwwwwww

::Mamalyna:: said...

nojah, tu ler..meh duit nuffnang ko sikit, aku nak beli phone baru kat laki aku nie..

::Mamalyna:: said...

eima, tu ler...agaknya telek blog kita pakai kanta pembesar...hehehe

::Mamalyna:: said...

gidah, laki aku dah ada kat akuler...ko nie, aku memang kurus wei... sila jgan percaya kata2 yang ckp aku gemuk..heehe