Wednesday, June 16, 2010

Ayang...Abang Ada Permintaan Ni

Tengah kusyuk mengadap PC kat ofis... tetiba bunyi mesej masuk...ringtone mesej adalah bunyi nokia tune...so korang imagine jer bunyi tue yer....hehhehe

Mesej Asben
Ayang...Abang ada permintaan ni

ai - sungguh cuak giler....pekehalnyer nie kan... lain macam sampai nak mesej2...tak bleh tepon ke?

ai balas
Mintak ape

Asben balas
NAK BUH ASTRO SUKAN SEBULAN PIALA DUNIA..SEBULAN AJA PASTU TERMINATE BALIK

SEEEEE.... abisler tv kat umah ai kena konker ngan asben....bola, bola, bola walau diri dah punya bola....hehehhee

Buat lyna,
Sayang, sori yek...selama sebulan nie, lyna takde can nak tengok Barney, Mickey Mouse Clubhouse, Upin Ipin, Video2 Klip

Buat ai,
Pun takde can nak tengok citer Nur Kasih, Spontan, Kiah Pekasam, dll

Kesimpulannya,
Kejam betul ASTRO nie, time ni plak wat pakej siaran piala dunia... RM15 die caj..nampaknyer ai kena redha ler..

26 comments:

Me_Lina said...

nasib badan la ek.. hubby i pun giler bola... mmg dr dlu dah subscribe channel sport tu... mmg skrg tiap2 malam... ngadap bola.. bangun pagi mata mcm Garfield...

MRS. K said...

laki i dah terminate canel bola bulan lepas... motip? nak pi lepak mamak pekena teh tarik sambil tgk bola.. baru meriah katanya ramai orang

.:mama dhia:. said...

kak...hubby kite pun mintak tambah sport gak gara2 world cup ni kak.. mmg die saje yg konker tv...sabor je la...

bukhairiah said...

huhuhu...sib mr bubu bukan kaki bola..dia kaki bangku...huahuahua

Mrs. Hakim said...

oklah tu.. dari ai ni, bila ai suh tukar cenel movie omputih (cenel bape ek, lupa ar 40* tu..) slalu mr. hubby ckp alah tak best cerita dah main asyik ulang jer..diajaknye tengok animal planet la, astro ria la n tah pape lagilah. rupa², dia dah terminate kejap cenel movie yg ai slalu layan kerana memberi laluan cenel sukan yg astro wat promo tu..chait!! patut beriya cakap movie² omputih tu tak best.. rupanya dah takde.. hampeh..

Zaidah said...

sabar ajelah yer...

Fieza79 said...

pe nak wt redha jer...
bg peluang asebn lak tgk bola...hehe...!

ummiaqeef said...

hehe..kat umah i mmg dah lame langgan sport ni..dah lali..uwaaa!!!

mama_auni said...

hehe..iza dulu ade masuk channel Sport, pastu dah terminate sbb mahal naw..pastu ne dah musim bola world cup, sian lak kat hubby iza..suh die psang balik die xmo lak..hehehe baik kan bini die ne siap request utk hubby..tp hubby xmau sbb mahal..hahhaha

eima said...

ptt le .. rupenye promo RM15..ceh

laki klu balik ujung minggu mmg tak tgk tv la anak die ... tp slalu nye anak die menang jg akhirnye .. haha seb baik games memalam ...anak dah tido ..

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

hehehe...sib baik aku ada 2 tb kat umah..so aku takde masalah...hahaha...

Afne said...

hahahhaaaaaaaaaaaaaaa

bila musim bola, mkn pn nk kt depan tv hahaha

maszmadi said...

nasibla kan dpt asben yg suke bola wlopon da ader bola... ahaks!ahaks!

::Mamalyna:: said...

Lina, dulu ada pehtu buang coz bil naik...tu yg mintak tambah kejap coz world cup nie..

::Mamalyna:: said...

mrs. k, hehehe.... lagi best! terminate coz nak tengok bola ramai2 yek... kat umah, die syok sorang tengok bola kan..

::Mamalyna:: said...

yana, hehehe...nasib badan..

::Mamalyna:: said...

mrs. bubu, r u sure? untungler u..

::Mamalyna:: said...

mel, heheheheh tipah tertipu!! Hebat betul penangan bola nie kan..

::Mamalyna:: said...

zaidah, sabar2...hehehe...kena tahan sebulan sabar nie..

::Mamalyna:: said...

fieza, hehehe... bagiler can kan...sebulan jer pun...jgn bil api meninggi plak..

::Mamalyna:: said...

ummi, baru rasa sedih ker... ari tue dah langgan sport pehtu buang, ni ambik balik gara2 bola..

::Mamalyna:: said...

ieza, hehehe...isteri mithali nie...siap suruh ambik plak tue...

::Mamalyna:: said...

eima, RM15 tu ler yang buat ati laki ai cair... skang nie, dah berebut channel dah...

::Mamalyna:: said...

izan, yo ler... yg flat scree tue konpom haris konker kan..

::Mamalyna:: said...

Afne, jgn tak tau, time asben tengok bola, kita tanya soalan pun die suruh hold dulu...

::Mamalyna:: said...

mas, heheheh...bola semulajadi...