Tuesday, June 22, 2010

Batu Pahat & Otak2

Bukti nie yang ai sampai Batu Pahat..... gigih round (ngan keteler...) dataran nie nak dapatkan gambar bebetul...

Masa memula sampai BP ni, kami makan kat gerai depan medical centre tue dan ai try rasa otak2 nie.... bila makan, mak aiiii.... TEDAPPPPPPNYERRRRRRR...... kalau lyna cakap ngapnyerrrrrrr.... terasa ikan2 manis pedas gitu.... 10 keping, kejap jer lenyap, hehehehe... Penah makan kat pjaya nie, ermmm baik tak yah jual...cam makan gam merah jer...pedas je lebih, rasa ikan, tarak!!! yang nie memang terbaikler....
alangkah kalau dapat berbuka pose makan otak-otak BP nie kan....nyum...nyum...

14 comments:

Ibu Ayra said...

haiii org puasa nih...tiap ari ada saja yg dia teringin...

Fieza79 said...

aduhai sgt la suka otak2...dh lm tak mkn..!

@e_da said...

ooo kalau balik Bp sy pun nak try la.. hihi

Ieda Al-Habsyi said...

rindunya nak makan otak2 johor!! :)

..nOj.. said...

ala dh lama la tak makan. zidah, ko pg tak besday pati sara nanti? tolong belikan aku otak2 ngan sata kt tempat ko bli aritu ek.

mama_umar_maryam said...

series 1st time tgk 'batu pahat' tu..heheeh, dap weh otak2

::Mamalyna:: said...

ros, hehehe...tu ler pasai...penangan pose betul nie...

::Mamalyna:: said...

fieza, sedap sangat fieza... memang terasa ikannyer..

::Mamalyna:: said...

e_da, try2...sedap!

::Mamalyna:: said...

Ieda, sedap kan...real punya kut... memang terbaikler...

::Mamalyna:: said...

nojah, bila wei besday party sara... suruh gidah kirim ngan nogha...aku nak jugak...nak secara free...

::Mamalyna:: said...

zety, ejan pun...tu yg mesti snap gambo..hehe...tangan memahat tue tergantung tue..

mrs zach said...

mamalyna..otak-otak area johor memang memuaskan hati. kalau kat KL ni, diorang letak je nama otak-otak gelang patah la, kempas la...tapi rasa hampeh..haram nak rase ikannya.

::Mamalyna:: said...

mrs zach... ye betul! memang trasa ikannyer... kalau kl nie cam rasa makan lepat pun ada jugak... skang nie ada jual 60 sen satu..mahal sungguh!