Monday, June 14, 2010

Gambar sekitar Majlis Perkahwinan Adik Ipar

Majlis berlangsung akhir bulan mei ari tue....Pengantin perempuan adik ipar ai...baru skang ai upload... Tq buat Ros dan Pijot coz sudi datang.... Gambar ini hasil snap member Wan...
Gambar mereka di pelamin...Majlis sebelah pengantin perempuan
Tukar baju untuk potong kek
Pelamin, tema gold
Pelamin n meja makan beradap
susunan gambo lari sikit, ai malas nak ejas2...hehehe... Mereka berarak menuju ke dewan
Tengah potong kek.... giler sedap kek nie... kek dulu2 tue...
Majlis menyambut menantu... tengok dayang2 tue...pakaian arab tue..
bersanding di pelamin...

Percaya atau tidak, gambar masa majlis kawen, satu pun ai tak snap.... sebab ai sibuk melayan lyna yang super notti tue...
+
ai penat hati dan perasaan...huhuhu

19 comments:

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

lawanyer pengantin, pelamin pun vouge gitu.. semua kaler tema sangat cantik

{ e'mie } said...

oooo..meriahnyer menyambut menantu..semoga berkekalan ke akhir hayat yer..termasuk aku jugak lah..

SyaNa said...

cantek nye panten
baju pelamin mekap tudung sume nice

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah pengantin cantik...dayang2 arab tue pun sangat cantik..cute jerk...

Ayu Hussien said...

cantek ar peranti pakai kaler silver...

~aSHa~ said...

cantiknye adik ipar ko...

best tgk dayang2 tu...nak buat tuk adik ipar aku la plak..si lyna join tak jadi dayang2?

Wansteddy Tales said...

woa... bestnya.. pengantin secocok. suka tengok temanya. elegan dan cantik sungguh.

Ibu Ayra said...

makasih jugak sebab ejan jemput ros...kalau tak jemput, tak dpt nak gi jugak kan?

pengantin mmg lawa...pelamin pun lawa...

.:fyzz:. said...

grand la kan..cantek..tui kata kak mimi..dua2 tema sngt lawo..
ejan aku kan mik gmbar ritu..tp kt lam hp nuar lgi..
wey..pepun tq la..jmput aku..dn tapaukan aku lagi lauk pauk kenduri yg sngt enak tuh...:)

::Mamalyna:: said...

kak mimi, memang cantik kan... dan pakej pun murah...

::Mamalyna:: said...

emie, siap wat pesanan kat diri sendiri tue...hehehe

::Mamalyna:: said...

syana, tq... congrates tu adik ipar ai..

::Mamalyna:: said...

purpel,dayang arab tue bukan main tau... celak lentik2 kat tepi mata...hehhe

::Mamalyna:: said...

ayu,tq...silver tu memang cantik...kain semua kain duyung..

::Mamalyna:: said...

gidah, lyna tue? ko nak wat dayang2 ke layang2...jawapan yang sesuai adalah layang2 coz tak duk diam!

::Mamalyna:: said...

wansteddy, toce2...

::Mamalyna:: said...

Ros, lama benor ejan perap citer nie kan...tq sudi datang..dapat lihat sendiri ros yang tinggi lampai tue...hehehe...terasa katik diriku ini..

::Mamalyna:: said...

pijot, aku tunggu gambar dari ko...nak kopi jer...hehehehe...aku akan tetap ingat ko sebab ko ler org paling last datang..hehehe

Ummu~Ishak said...

baju pengantin sangat canteekkk!