Monday, June 14, 2010

Arghhh...Sedapnyer Aloha Chicken

Adakah penangan first day pose? atau pun sengaja mengada2....

Skang tekak ni teringin sangat2 nak makan pizza dari Dominos
pizza feveret ialah ALOHA CHICKEN.... eeee, sedapnyer....trasa cheese die tue...nyum2

dah makan ari sabtu lepas, tp ari nie mau makan lagi....
buat asben ai, ejan mau makan pizza bukak pose nie bleh?

17 comments:

~anna&anuar~ said...

buweeekk.... byk sgt mkn piza smlm.. x lalu dah tgk piza... hehehehe...

iJa said...

akk puasa 1 rejab eh..
time puasa ada je yg nk mkn kn
hhehehe

Me_Lina said...

aloha chicken the best... ehhehe

eima said...

laki aku pun sama ..suka sgt ngan aloha chicken ....
tp aku bantai je semua .. janji kenyang perut aku ..

nigina said...

aduhai.. ni yang buat terliur.. kita pun tgh posa nie..

::Mamalyna:: said...

anna, hehhee...tau...akak pun sabtu lepas makan piza jugak...tp ari nie teringin lagik..

::Mamalyna:: said...

Ija, a'ah, merangkap pose ganti... first day ari ni, tu yg tak tahan godaan tue...hehee

::Mamalyna:: said...

lina, ye betul! sangat sedap kan...huhuhu

::Mamalyna:: said...

eima, ejan tau aloha chicken tue sedap dari asben ai ler... untung bawak ko p makan pizza kan...semua perisa ko ngap jer...hehehe

::Mamalyna:: said...

nigina, moga2 kita bertahan sampai ke maghrib...hehehe

..nOj.. said...

aku nk mkn pizza buatan sendiri la weh. camne ni

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

akak mengidam nak bukak pose makan nasi durian. hehehe.. haritu pun baru makan dominas gak.. sedapnyer

{ e'mie } said...

sedap sangat ker aloha ni...ase citer skit..bagi aku sampai terliur...

::Mamalyna:: said...

nojah, ko tue jadik ke wat pizza, kang pizza bertukar menjadi lempeng plak...hehehe

::Mamalyna:: said...

kak mimi, nasik durian? camne tue rupanya? first time dengar..

::Mamalyna:: said...

sedap wei....tak bleh nak bercerita, nanti air liur aku meleleh...hehee

azura samsuddin said...

mmg sedap mamlyna, zura pun mmg suke order ni kalo makan kat domino's ;)