Tuesday, June 22, 2010

Family Karaoke

Kejadian pada hari ahad lepas... memang buat umah sebagai tempat persinggahan jer... memula dah kuar kul 10 pagi tue p JJ n Kajang... pehtu balik umah dalam kul 2 ptg, rilek2....then petang kuar plak dalam kul 6++... Jalan2 punya jalan, kitaorg p MetroPoint kat Kajang tue... asben ai nak masuk sangat, tak penah masuk n nak tau keadaan dalam tu camne... ai ngikut jer...

Round2 punya round, sekali nampak pusat karaoke...terus set, JOM NYANYI!!!! Sejam RM20... ape lagi, melalakler 3 orang.... lagu duet, lagu rock, lagu dangdut...semua kami layan, hehehhe

pakat2 nyanyi sampai sore abis serak....
lyna pun bleh tahan jugak... satu mic tu kat die jer... berjogetler ape ler...cam2 haller die tue, hehhehe

18 comments:

eima said...

comey .. pandai die ...
fahim beli mic ade gula .. pun pandai dok lalalalala..klu mic betu mau nye ... menayanyi kemain ..hahah

mamalieyna said...

uuik...berkarok gak depa..hikhik...kita karok kt umah jer.. ^_^..pandai Lyna nyanyi eh!

ratna said...

amboi lyna.. mesti dia nyanyi ntah apa2 jer tu..hik hik..

::Mamalyna:: said...

eima, fahim tunjuk bakat tue... lyna pun nyanyi lebih dari mak pak die...hehehe

::Mamalyna:: said...

mamalieyna, hehehe... first time berkaroke bertiga... memang berebut mic tp ayit lagi terer...mas idayu tue..heheh

::Mamalyna:: said...

kak ratna, ye betul... kami nei berebut mic ngan die... bleh nak nyanyi sambil mic pegang dedua... ini sudah lawan tokey..heheh

Me_Lina said...

wah berkaraoke... we all x pernah karaoke together... even masuk pusat karaoke... hahahaha kelakar kan...

BIONIC WOMEN said...

seronok kan bila kita ada masa layan merapu meraban ngan family..enjoy..hehe
suka tgk lyna...comel sesangat

~aSHa~ said...

ko nyanyi lagu apa yg pandang laki ko tu..mesti lagu ilebiu lebiu ni kan..sbb tu pandang dia

CatlinaFly said...

wah seronoknye berkaraoke!

beba said...

ahh..best nya karoke..dah lama btol tak berkaroke..nnt nak gi laa..heheh..
sy pernah gak gi yang kat metropoint tu skali dlu..time balik kampung..gi ngan adik2...tapi dah lama dah..before ade alif lagi..huu..

::Mamalyna:: said...

lina, tu pun kebetulan...coz ari ahad takde ape nak buat...ai ngan asben pun bukan kaki karaoke... sekali masuk, terus tak hengat dunia..

::Mamalyna:: said...

bionic, hehehe...sekali sekala, ni pun first time masuk bertiga..hehehe...tq2.. harap badan dah sihat sepenuhnyer yer..

::Mamalyna:: said...

gidah, aku tengah nyanyi lagu pening ezlyn tue...hehehe 'peningku melayan kerenahmu'...

::Mamalyna:: said...

cat, seronok... sekali sekala bolehler, dua kala, terus rabak poket, heheheh

::Mamalyna:: said...

beba, hehehe...mengisi masa lapang... ejan pun first time masuk karaoke situ.. metropoint tue cam takde ape2 sangat kan..bawah jer meriah ngan kedai fast food..

Mama AqiL said...

walawei...tecik2 lagi dah masuk kareoke yang lyna..bestnya..lama anty tak berkarok .. dulu2 time cintan cintun sokmo karok tau..tul tak papa aqil..hahahahhaha.

::Mamalyna:: said...

anum, wahhhh...baru ko muncul..sekali sekala wei.. takde xtvt, tu yg nyanyi..