Wednesday, June 23, 2010

HAPPY BIRTHDAY MAK NGAH LYNA!

HAPPY BIRTHDAY MAK NGAH LYNA aka CIKGU NUR AIDA...
Ini muka mak ngah setahun yang lepas, so muda sikit... ari nie konpom kedut dah banyak kedut coz umur dah bertambah, hehehhehe.... ampun yek cikgu aida...

Semoga Mak Ngah Dipanjang Umur
Semoga Mak Ngah Dimurahkan Rezeki
Semoga Mak Ngah Cepat2 Dapat Baby, leh lyna buli....opppssss kawan main!
Tahun ni Mak Ngah celebrate besday konpom syok kan coz first time sambut sebagai isteri n pak ngah pun ada kat sini....
Kalau Mak Ngah wat kek cokelat yang best tue, sila bawak putrajaya yer... mama n ayah suka:D
I love u n PAPAI!!!!

4 comments:

nigina said...

happy besday makngah lyna...

..nOj.. said...

hepi besday makngah.

::Mamalyna:: said...

nigina, tq..
nojah, tq jugak..

Anonymous said...

thans everybody for the wish especially to my s.i.l...siap ada entry blog pasai mak ngah lagi..wa...glemernyer i..toce2 kak izan..kem salam peluk cium utk lyna..hehe..