Monday, June 21, 2010

Cantiknyer Posing...

Geram sungguh tengok gambo nie... comel jer posing...tp maafkan tangan kat tepi tue yer...tangan tu standby takut lyna gedebuk jatuh...hehehhe

Lyna memang hepi n heaven betul duk umah coz tak p taska...lagipun family inlaw ai datang ari selasa hari tue...datang ngan mengejut! nasib baik umah ai okey sikit! kalau tak, konpom meka masuk umah pengsan, hehehehe...

Lyna ape lagi, di layan cam tuan puteri ler kan... semua mende mintak, konpom dapat! Skang, yang peritnya mak pak die ler....

32 comments:

~anna&anuar~ said...

ololololoooooo.... kiuttttt sunggguuuhh anak dara nan sorannngggg nnniihhh.. yg pnting, pinkkkk hookkeeeyyyy...

aLoNg@Na said...

wlu aku jrg komen,tp aku slu walking2 blog ko ni jan...sbb aku suka nengok peel si lyna ni..semakin cute je aku nengok ank ko ni..dh pndai posing bagai ek..geram aku...

Fieza79 said...

tomey dier...!
baik2 tu nnt jatuh lak...xpe2 mummy dh siap standby tu..!

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

memang cantik possingnyer secantik anak dara sowang ni,...tomei2

.:mama dhia:. said...

so comel la lyna ni..leh jd model tuk majalan Pa & Ma..hehehe... bile rambut dhia nak panjang cam lyna???

~aSHa~ said...

cunnye dia...tak gaya anak ko...ehehehehe..(mesti maki aku plak kang kata 'apa ko ingat aku tak cantik ke' kan eijan?)

ejaMaria said...

ala comel nye posing... baik-baik duduk kat tepi tuh... seriau acik...

eima said...

cam kenai je pokok tuh ...
tp pandai die possing ek...
cute !!

.:fyzz:. said...

lyna cam barbie doll melayu je aku tgk..so sweet charity..
wey...aku kalau ada mak pak aku la..hg tau dak ejan..pia mmg naik kepala la..aku dia dh tak heran dh..yer la kalau dimarahnya anak kita tuh...kena marah blk oleh mak pak kita..sayang cucu katanya...huhuhu

SyidaMislan said...

comel jek!
budak pompuan mmg pandai posingla, kalau aqid......susah btol.

::Mamalyna:: said...

anna, toce2... tu duduk diam atas arahan mak tok die..

::Mamalyna:: said...

along, tu ler ko.. awat tak aktif cam dulu...tq coz sudi baca kisah anak ai nie..heheh

::Mamalyna:: said...

fieza, bukan tangan ejan tue, tangan tok wan die... nak kuar p jalan2..

::Mamalyna:: said...

anje, tq2... aqish pun tomey...

::Mamalyna:: said...

yana, hehehe...ye ke? rambut lyna memang lebat yana...dah panjang tue...akak dah 3 kali trim rambut lyna..

::Mamalyna:: said...

gidah, ko punya statement memang kejam wei...aku cun ape? hehhee

::Mamalyna:: said...

eja, tu ler... nak plak duk diam..biasa, jangan harapler...

::Mamalyna:: said...

eima, hehhee... pokok nie hiasan kat umah kita tue...pokok pisang jantan!

::Mamalyna:: said...

pijot, sameler kita... lyna memang baik jer duduk ngan mak tok die.. cuba kalau aku ngan asben, buas semacam jer..

::Mamalyna:: said...

kak gojes, tu pun bernasib baik posing cenggitu, kalau tak, die suka jalan atas tue..

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

gambar ni mmg comel sangat... sekali pandang dah macam adik amani yang citer adamaya tu jer

lina said...

comel..la...budak kecik itu...

Mommyyus said...

cuuuteeenye.....meh cubit pipi sket. Ur Lyna so adorable...

::Mamalyna:: said...

kak mimi, hehhe...ingatkan nak tulis cenggitu tadi, tp takut org kata perasan plak, hehehe

::Mamalyna:: said...

lina, tq.. tu tengah baik posing...kalau tak, konpom berjalan jer..

::Mamalyna:: said...

mommyyus, tq auntie...cubit sikit2 je tau, heheh

Ada Dalina said...

cantiknya posing, cantiknya baju..
cantiknya kasut, cantiknya rambutttt...
segalanya cantiklah cik lyna oiii..
mmg cun!

::Mamalyna:: said...

ada, toce2...baju free, kasut beli, rambut sendiri..hehehe

Me_Lina said...

rambut baru tu ker lyna sayang... comel la... hehehhehe

mela said...

comellaa...pandai posingg.cute girl..muahh..

::Mamalyna:: said...

Lina, rambut yg sikat ala2 noh hujan, hehehe

::Mamalyna:: said...

mela, hehehe...bape lama mak paknyer ajaq tue....heheh