Monday, June 21, 2010

Happy Birthday To You Ayah Lyna

Hari ini 21 Jun 2010, genap umur asben ai 29 tahun.... HEPPI BESDAY TO YOU...
Semoga abang dimurahkan rejeki, moga2 RM1k tue jadi milik abang, bleh ijan tumpang kicknap sikit,hehehehe..
Diberikan kehidupan yang aman dan sejahtera, dijauhkan perkara2 yang memudaratkan
Semoga abang dipanjangkan umur dan diberkati oleh ALLAH SWT
Semoga menjadi ayah yang terbaik dan soleh buat anak kita - cik lyna tue..
Nak kek ke? Tadi kata tak nak kan...hehhee...Nanti ijan wat kek batik ajelah bleh?
Last, I LOVE U SO MUCH! mmmuuuaaahhhssssssssssss - panjang sikit coz ai wakil lyna, hehehe

12 comments:

::AyahLyna:: said...

Eermm tak yah laa nak kek kek nie...Kasi SR pun jadik laa hahaha

::Mamalyna:: said...

ayahlyna, yo ler..nak ke? kita beli sepotong, kongsi dua bleh..hehe

eima said...

waahh ayahlyna reply...
anyway epi besday ...mudah bertambah rezki dan bertambah lagi adek lyna

::AyahLyna:: said...

Mana cukup tue..nak sepotong makan sorang..hahahaha Kita beli 2 ayah makan satu...mama ngan lyna share laa ahaks...

::Mamalyna:: said...

eima, hehehe...die memang silent reader...adek lyna? jap yek...nak pikior dulu..

::Mamalyna:: said...

ayahlyna, wahhh...mana acik! lyna tu dahler makan kuat! silap2 ejan yang tak dapat makan..

BIONIC WOMEN said...

to ayah lyna...selamt hari lahir..
sempga semuanya dirahmati illahi..
keluarga yg sentiasa bahagia, rezeki yg melimpah, dan usia yg berkat...

best tgk u oll...hepy couple, dalam comment site pun sempat agi..hehe

Nad @ MamaZakwan said...

hepi besday ayah lyna :) sama besday ngan papazakwan :) tp papazakwan demam di hari besday nye,huhu!

mela said...

laa...dah tua ropanya ayah lyna ni..ingatkan baru 17 tahun.wakakakakak...moga pjg umur..murah rezeki & bahagia selalu bersama keluarga.

::Mamalyna:: said...

bionic women, tq...besday asben kita sama, bulan Jun... die memang silent reader blog ai..

::Mamalyna:: said...

Nad, iyer... besday asben kita same cuma asben kita tua setahun, hehehe... syok tengok nad buat surprise besday party + kek bola..nyumm

::Mamalyna:: said...

mela, tua dah mie tue..hehehe...toce2 aminnn...makbul doa ko yer..