Thursday, June 17, 2010

Cadang Nak Puasa...tp x jadi...rugi2

Cadang ingatkan nak pose hari ini... sambil pahala puasa sunat khamis + pahala pose di bulan rejab = dapat ganti pose 1 hari
TP
ai tak dapat pose ini hari coz semalam makan tak berapa proper... makan ala2 kadar jer...lagipun semalam dinner bukan kat umah sendiri, makan kat umah pakcik asben....perut ai ni plak, sensitif sikit.... agak2 tak betul makan jer, masuk angin... salah makan sikit, laju jer kena sakit perut...
Insya Allah, by next week...nak pose lagi..

10 comments:

yuzie said...

sama la kita ingt nk pose ari ni, tp x jd smp office cam x leh tahan jer tgok cafe huhuhu..

Zaidah said...

next week bleh puasa...zai pun asyik lupa dah pagi dah makan baru ingat...huhuhu

..nOj.. said...

aku pun nk pose gak. tah bile. isshh

Sricahaya said...

mama lyna, sy pun cdg nk pose ari ni, tp bgn pg tgk bendera merah..haiiiyaa..

fantaghirolynn said...

cukup ganti pose dibulan rejab.. sib 3 ari jea.. ari ni rasa malas pulak... ^^

::Mamalyna:: said...

mama hadif, wahhh...hebat betul godaan cafe tue kan...ejan p makan kat situ ari jumaat lepas...blehler rasa die..

::Mamalyna:: said...

zaidah, hehhee...dah makan n kenyang baru teringat yer...ejan pun sambung balik pose minggu depan..Insya Allah..

::Mamalyna:: said...

nojah, yo ler tue... bila wei? ari nie ker selepas bfast, hehehe

::Mamalyna:: said...

SriCahaya, yg tue tak dapat den nak nolong... minggu depanler baru leh pose yer...hehehe

::Mamalyna:: said...

lin, wahhh...pahala2...pose direct yek..