Saturday, May 22, 2010

Surprise!!!!!

Kejadian malam semalam
Ai dalam bilik komputer, nak update senarai giveaway
lyna cam biasa, round2 dalam umah tp that time die kat hall
mak ai plak kat dapur time tue....

Tetiba ai dengar org bagi salam....tp sore cam sayup2 n halus2 jer....
pehtu ai dengar lyna jerit2 hepi....
rupa2nya asben ai balik umah... tak bitau ai pun.... alahai, nak gugur jantung nie
coz sebelum tu ai mesej die, bitau yg lyna batuk n selsema, die cuma balas mesej, bitau bagi lyna makan ubat tp sebenarnya time tue die kat presint 16 antar member die....

Kalau lyna jerit2 hepi coz ayah die balik, ai plak terlompat2 hepi, percaya ke ai lompat?! Tp ai hepi sangat2ler...

Tapi pagi tadi dalam kul 7.30, meka n d geng dah gerak balik ke melaka, ari ni ngan esok, keje lagi.... so ai akan jumpa my asben ari rabu ni plak...

Even jumpa sekejap pun, ia amat2 bermakna coz lyna dapat jumpa ayah die... ai tau, lyna dah rindu kat ayah die....sob!sob!sob!

4 comments:

..nOj.. said...

ceh ingat mende yg suprise sgt. ingat benggali anto carpet free ke, dapat adiah tv lcd lebih besar dr izan ke. hampeh

faye said...

hai marilah join giveaway blog saya :

http://fasham87.blogspot.com/2010/05/1st-giveaway-of-fasham87-blog.html

eima said...

aku faham prasaan ko .. aku alami mende yg sama gak .. sedey hapi sgt klu die dpt balik....

::Mamalyna:: said...

faye, okey, insya allah akak join..

eima, tq... tue ler...kesian kat anak tue..