Sunday, May 23, 2010

QUICK UPDATE!!

First, tahniah kepada SHAHIR kerana dinobatkan juaran AF8.... ni for the first time, peserta yang diafundi masuk jadi juara.... I jatuh cinta ngan shahir since die nyanyi lagu arab minggu lepas.... syok giler tengok die bergelek tue...hehehhe

Second, lyna tak sihat....batuk dan selsema.... selsema tue maybe dari projek pembasmian kutu kat taska die tue...even lyna tak berkutu tp pihak taska wat keputusan drastik tuk cegah sebelum melarat ke kepala budak2 yang lain kan...so kepala disapu ngan ubat kutu dan dibalut ngan tuala.... kesannya, lyna kena selsema....lyna ni ai notice, kalau main air lama2, duk dalam ekon lama2, pala kena jiram ngan air lama2, memang akan kena selsema...

Third, ai tengah pulun update nama peserta giveaway....naik berpinar mate den nie...tp den pun boleh (tetiba cakap trademak iwan af8 nie....hehehhehe)... Sapa2 yang join giveaway yang super simple nie, tunggu terjahan dari ai yer... Insya allah, ai akan pegi lawat blog korang semua cuma berikan ai masa....

4 comments:

~aSHa~ said...

moga lyna cepat baik ye nak

::Mamalyna:: said...

tq gidah... aku geram kat hingus tue, meleleh jer...

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

ishhh...ko tipu ni...mawi dulu pun afundi masuk...juara gak...hehehe...:P

::Mamalyna:: said...

izan, iye ker? aku tak pasan pulak...tp die memula kan kan...