Friday, May 21, 2010

Bahaya Nih...

lokasi : umah kerajaan

Nampak tak lori gas diletak di tempat panas dan ada tong gas di dalamnyer.... amat2 bahaya, kalau meletop, ishhh mintak dijauhkanlah...

Penah tengok berita kat TV3, pasal penduduk mengadu kat aduan rakyat yang perumahan mereka ada lori tong gas yang diparkingkan di tengah panas...

4 comments:

ratna said...

betul tu..bahaya.. kalau dia meletup time org tak der tak pe..cuba kalau meletup time ada org lalu kat sebelah lori tu.. apa citer??

::Mamalyna:: said...

kak ratna, tu ler pasal... mintak dijauhkanler... tadi petang balik keje, still ada lagi lori nie..

eima said...

aku tau kat mana nih ... haha
jgn kate umah ko je kena .. umah aku pun kena gak seppihannye nih klu letup ... huiisshh minta simpang la ...

aku tak ingat bila tp 1-2 bln lepas la yg pasti tghari... ade org yg anto gas nih .. bw moto kemain la laju .. tibai je bonggol depan surau tuh ... tong gas die tercampak yg die gantung kiri kanan tuh ..tergolek²...risau gile tkt meletup... bergolek² atas jalan tar yg panas ... gas dlm kedlm keadaan tak stabil ... huh bleh meletup ...
diorg nih tak de safety langsung main hentam je ...

::Mamalyna:: said...

ema, duk putrajaya ke? kat mane wei...satu blok ke kita nie...