Wednesday, May 12, 2010

Saya Sedang Laparrrr...

Disebabkan pagi tadi ai hanya bekpes air nescafe dan sesuap meehun sup dari kawan ofismate.... makanya pada masa sekarang nie, AI TENGAH LAPAR GILERRRR....

dah berkeroncong sambil dangdut dah dalam perut nie.... lambatnyer lunch hour.... keadaan skang, membuatkan ai rasa nak terbang ke cafetaria yang duk kat bangunan sebelah tue....

Ni pun ai dah terfikir2 nak ambik lauk ape time lunch nanti.... dan ini adalah lauk2 yg bleh ai membuka selera untuk makan.... kiranya pandang lauk ni, terus laju jer p cafe yg jual n ambik polisterin n ambik lauk terus bayar....

Ikan keli sambal... or ikan keli masak lemak.... pandang lauk nie, terus kecur air liur.... ai akan makan ikan keli tue sampai dah tak rupa ikan keli dah....hehehehe
KERABU MANGGA
sedapnyer makan ngan ikan keli...sambil suap sambil kunyah ngap..ngap mangga yang masam2 tue....

PERIA GORENG
Even die pahit2 pun tp ai sangat2 suka.... sedapnyer...
Wuaaa...Tolong, lapar..lapar...lapar
*all pic from google

5 comments:

..nOj.. said...

ceh.
wei aku teringin nk mkn ikan keli tu. x penah mkn yg betul2 punye. kalau cubit2 org punye penah la. nk try la mkn sekor tu sorg2

..nOj.. said...

eh lupa plak. peria tu mmg aku xkn mkn la. mmg tutup terus selera nk mkn nasik kalau suap peria. kecuali peria tu secara ulam. maksudnye tidak dimasak la

Siti said...

kerabu mangga tu buat siti terliur..huhu..

~anna&anuar~ said...

nyampah kalo entry makanan ni... perut dah grrrrooookkkk greeeeekkkk... kak ejan ni..... iskkk...

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

ikan keli oso my faberet