Wednesday, May 12, 2010

Anak Dara Melaram...

Bukan ai yang melaram coz ai takde dara lagi tp anak ai yg sorang tue.... Sape yang sibuk nak melaramkan lyna? Ai ler....hehehhee....

Anak dara ai tue dah tau dah nak pakai lipstik, blusher, eyeshadow n minyak wangi tau.... mungkin setiap pagi tengok ai mencolek macam2 kat muka ai yang gebu nie so die demandler kat ai...

Lyna yang kena tenyeh ngan lipstik... peh jer pakai, terus tak tutup mulut.... cam takut sangat lipstik die tu ilang... rantai pearl tue adiah dari mak mertua ai time die balik umrah time dedolu... time tu ai masih kapel, rasanya taun 2006 kut... dah lama sangat peram, so ai pakaikan kat lyna....

14 comments:

..nOj.. said...

comei je bibir dia weh. terus xnk tutup mulut. hampeh je

mamalieyna said...

ada anak dara cenggitu ler..malaran ikut jejak mamanye..hehe..comei!

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

kalau budak pompuan otomatik jer nak bermekap macam mama dia, kalau budak lelaki, mcam tau2 jer tak nak bermekap.. pelik gak

MRS. K said...

tu la, teringin nak anak pompuan pulok

~anna&anuar~ said...

lyna.... lyna... comey.. ala2 artis dah aunty anna tgk...jgn ko melalak kat AF udoh leeerrr...

::Mamalyna:: said...

nojah, tu ler, aku pakaikan siptik kat die..kaler pink lagi aku tenyeh..hehehe

::Mamalyna:: said...

mamalieyna, rasanya die selalu tengok ejan bersolek hari2...tu yg die demand tue..

::Mamalyna:: said...

kak mimi, ni mesti emily suka mekap jugak...syokler kak mimi coz dah tau beza perangai anak lelaki dan perempuan kan..

::Mamalyna:: said...

mrs. k, so ape lagi...sila 'bikin' adik hadif skang...hehehe

::Mamalyna:: said...

anna, akak akan make surekan yang lyna tak duk melalak cam af tu...

Fieza79 said...

melaram dr skrng..bagus2..hikk

..nOj.. said...

betul ckp kak mimi. budak2 pompuan ni mmg otomatik suka mekap kot. daryn pun camtu. asal org nk mekap, sibuk je dia

.:fyzz:. said...

aku pun tatau nak kata pa dh ngan pia..pagi2 kdg2 aku mengganas jugak..sbb aku nak make up dier pun sibuk nak make up gak..ngan eye liner..ngan eyeshadow..aku rasa ustajah 2 kat An Najjah nek heran pia dok make up..

pepun lyna look so sweet bibir dier very pinky..

Mama AqiL said...

alahai comeynyer anak dara ko nie ejan..dah pandai melaram yea...lepas nie leh kongsi barang make up ngan mama key...

psst: anak bujang aku laks kalau lepas mandi nak pakai minyak wangi..adui..papa dia punya minyak wangi jugak yang abis..hahahahhahaha