Monday, May 24, 2010

Ringkas dan Padat!

Sila jangan ingat kami2 kaki gaduh or minta simpati tp kami hanya mempertahankan hak kami..

Ai tak tau kalau ada mak2 org lain kisah bila gambar anak dan asben meka dilabel begitu...itu hak masing2 kan...yang penting ai kisah. Mau tak terkejut, bila jumpa gambar tue sendiri kan... kut ye nak cilok gambo kat mr. google pun n wat entry, fikirler dulu... ai nie as a mother n wife, idup lagi nie...

Sebenarnya, perkara ini tak perlu dipanjang2kan...tp entah kenapa yg tukang bising lebih2 pun tak tauler....mungkin die sayang sangat kat bini die dan die pun ada catit kat entry bini die tue kan...

Skang ni, die nak melalak lagi, lantak hangler....tak kose nak layan dah perangai manusia cenggini...

Betul cakap WANIE, tabik spring kat wanie kerana entry tue...

Rupanya ada jugak geng yang tak suka die... HELLIOZ n J.LOVE

See, WHAT U GIVE, U GET BACK!!!!!

13 comments:

.::WaNiE::. said...

i know & understand.

akak mesti sangat kecewa lagi

~aSHa~ said...

jgn layan dah dia...biar dia terjun bersama labu labi...

Me_Lina said...

ya btol... waaaa... den teringin sgt nak tau sapo aaa org tu... adeh tingin nak tau sapo aaa yg suka kondem2 org ney... sibuk2 pulak ek... ehhehehe

Nurul Aznil said...

Salam,

Me yg tader kaitan pun panas hati seh dengan kejadian tu...

Umi Nuha said...

saya pun ada tebaca sikit2 psl hal ni..
kalau saya kat tempat mamalyna pun akan rasa yang sama.
jangan layan je org camtu..hehehe..tp nk tau orgnya tu bole? <--ayat si penyibuk :p

::Mamalyna:: said...

wanie, toce2...sila pos coklat kat akak okey..

::Mamalyna:: said...

gidah, hehehe...die takde labu, die ada telur, wakakakaka

::Mamalyna:: said...

Me_Lina, tak tau ke? kalau klik2 kat link kengkawan ai tue, konpom leh dapat tahu...hehehe

::Mamalyna:: said...

Nurul, hehehehe...panas hati yek? akak dah lama terbakar dah, hehehe

::Mamalyna:: said...

Umi Nuha, thanks....cuba klik kat link kengkawan i tue, konpom dapat tau...hehehe

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

cantik blog...barulah tak sakit mata...:P

::Mamalyna:: said...

izan, hehehhe...thanks kat ko ler...heheh

aiDieNa said...

Hmmm... kalau boleh nak blogging ngan damai.. tapi gelora datang jua.. hmm sabar bebanyak..