Wednesday, May 12, 2010

Lyna, Mama & Ayah - Sayang Sangat Same Kamu...

Mula2 tadi ai okey tp skang ai rasa sedih sangat2....

Lyna Nurfitrina,
MAMA & AYAH SAYANG SANGAT2 KAT LYNA
LYNA BUAH HATI AYAH DAN MAMA
PENGARANG JANTUNG KAMI

13 comments:

~anna&anuar~ said...

ayayyayayaaaaaiiii... jgn la sedeeeeyyy2 kat ejannnnnn.... kiteorg sume tau kak ejan syg lyna... sabar yeeeee....

..nOj.. said...

ala xyah nk sedih2 la weh... aku pun xtau nk ckp ape. cuma xyah nk sedih2 ye. ko pun tau laki ko syg lyna. n xde antara korg berdua yg nk abuse si kecit tu

Siti said...

Izan...jgn sedih yer...siti tahu apa izan rasa...smile k! nak cream puff ker? hehehe....

BIONIC WOMEN said...

aiii..salam kenal

Orang boleh kater aper ajer, sebab kita xleh tutup mulut dowang, xleh potong tangan dowang dari menaip yg ntah aper2.hanya kita tahu apa yg berlaku, macamaner kita sayangkan anak kita, kalau leh sekor nyamuk pun x bagi gigit ni kan plak nak abuse..huhu

Gieyana said...

cantik photo si comey..edit sendiri ka?

::Mamalyna:: said...

anna, tq...akak sayang anak akak wei... lagi sedih coz esok adamaya nak abis dah...

::Mamalyna:: said...

nojah, tq wei... terus down aku nie... takkan kita nak abuse anak kita sendiri kan...

::Mamalyna:: said...

siti, hehehehe...ok deal! esok malam yer..

::Mamalyna:: said...

Bionic Women, tq... die takde anak lagi so mungkin die tak rasa ape yang kita rasa...

::Mamalyna:: said...

gie, tq2..kawan yang editkan...

Mama AqiL said...

sabar yea ejan..tak mau lar sedih2..tp sempat lagi tue sebut ADamaya peberet dia tue..

eima said...

aku ade baca kat 2-3 blog ... cite sal mende nih ...
aku pun trasa marah ... huh menyakitkan hati bila org amik gambo tanpa izin & cite sal penderaan nih ... seolah² ko dera anak ko plak ...


anyway .. anak ko ngan anak aku sama umo & tarikh lahir ... wahhhh
hahaha ....

eima said...

1 lg pesal ek .. aku tak jumpe ko kat wad besalin ..anak aku pun baby putrajaya jugak ... same date tuh ...