Thursday, May 20, 2010

I Love U Too...

Semalam kat umah, cam biasa, si asben call ai coz nak cakap ngan anak dara die kan...
Cam biasa jugak, die nyanyi lagu barney.... I LOVE U, U LOVE ME, WE'RE HAPPY FAMILY... si anak dara mengikut lagu tue... dah banyak kali sangat asben ai duk nyanyi, bila tang I LOVE U tue, ai cecepat cakap, I LOVE U TOO... asben ai cakap ape tau, lohhh... awatnyer....demam ke?

Dan pagi nie, die tepon ai
Tetiba plak cakap, I LOVE U kat ai....pehtu siap cakap, malam ni sebelum tido, nak tengok gambo ai.... apsal plak mamat nie? rupa2nya die dah baca entry ai semalam..... hahahahaha, konon2ler tue kan....

10 comments:

~aSHa~ said...

bila dah berjauhan ni mula rindu tu makin gediks kan..ai paham la yu..ai pernah berjauhan..bila dekat2..asyik bertekak je (ala bukan bertekak sampai bertegang urat...bertekak2 manja je babe)

Fieza79 said...

biler berjauhan lg best rase...
sll jumpa ni...asik gado2 je kan

mybabystuff2letgo said...

hai mamalyna...
i nak gak join LYNA's GIVEAWAY ni...
SAYA JOIN, SYG LYNA...

..nOj.. said...

hehe nmpk gaye seme org kna buat entry cam ko tu la weh. baru laki masing2 paham. hahah

aiDieNa said...

Itu lar gunanyer blog Ejan.. senang nak luahkan perasaan kat suami.. akak pon selalu ghak buat camtu... dan respon selalu positif.. kengkadang owg lelaki nie dia tak tahu apa yg kita pk... aper yg kita rasa... biler dia baca.. ohhhh.. macam nie bini aku rasa selama nie.. & baru lar dia muhasabah diri... to be frank.. blog boleh menjadi medium merapatkan hubungan suami/isteri.. ;)

::Mamalyna:: said...

gidah, saje2 jer ai tulis... die mmg cenggitu, memang tak romantik..huhuhu... gaduh tue cam biasaler, dah laki bini kan..

::Mamalyna:: said...

fieza91, heheheh... tu memang selalu, asam garam rumahtangga..hehehe

::Mamalyna:: said...

mybaby, sila post nie...patutnyer komen kat entry lyna's giveaway

::Mamalyna:: said...

nojah, aku penah wat entry mintak tepon kan...esoknyer terus dapat tepon... cakap direct, meka ni buat2 tak paham, hehehe

::Mamalyna:: said...

kak ina, hehehehe...nasib baik ada blog kan...hehehe