Wednesday, May 19, 2010

Happy Teacher's Day

Hari jumaat lepas, ada sambutan hari guru kat taska lyna... so ai order cream puff ngan SITI.... tp pagi tu lyna liat nak bangun tido coz die tido lewat.... kejut2 punya kejut, langsung tak bangun, kesian plak nak kejutkan lyna berkali2 so lyna ponteng p taska ari tue....

Cream puff order ngan siti tue, akhirnya ai bawak p ofis dan makan2 kat umah.... Disebabkan tak kasik ape2 time sambutan tue, so ai beliler gift buat cikgu2 kat taska lyna sebagai tanda ingatan dan terima kasih....

Gift telah selamat diberi kepada cikgu2.... moga mereka terima ngan hati terbuka...

12 comments:

~anna&anuar~ said...

psssstt.. adiah ape ni kak ejan?? bkn henbeg kan... kalo ye, ai tetibe nak ngaku chekgu...

..nOj.. said...

hehehe. aku rase nk gelak plak lyna liat nk bgn pg skul. hehehe

Siti said...

lor...tak jd la bg kat cikgu yer...heheh...

wauuu...bagusnya lyna bg hadiah kat cikgu yer, mesti cikgu sayang nih...

puas siti duk tajamkan mata nak tgk apa isi kandungannya tu..hahaha

MRS. K said...

omakaii..
byk nye mak lyna ni sponsor adiah

MRS. K said...

omakaii..
byk nye mak lyna ni sponsor adiah

::Mamalyna:: said...

anna, handbeg tue, tp handbeg kecik jer, hehehehe... chit, dan dan nak jadik cikgu yer...hehehe

::Mamalyna:: said...
This comment has been removed by the author.
::Mamalyna:: said...

nojah, kejadian betul wei, aku kejut, die gerak pehtu wat derk jer, berkali2 aku kejut, tp tak bangun2 jugak...

::Mamalyna:: said...

Siti, a'ah, tak jadik coz lyna ponteng skul, hehehhee... isinyer cuma hphone pouch jer..

::Mamalyna:: said...

mrs. k, hehehehe... blehler setahun sekali...

me said...

salam... jln2 snggah sni jap hihih.. cantik blog ijan..

::Mamalyna:: said...

me, tq coz sudi singgah...blog biasa2 jer..