Thursday, May 13, 2010

Cream Puff Di Hari Guru

Semalam dapat surat dari taska lyna coz esok nak wat sambutan hari guru kepada guru-guru taska tu

Plan asal nak wat kek batik jer tp disebabkan ai takde mood pasal isu pencopet gambar, terus ai down... Bukak blog, baca komen kengkawan kan, pehtu nampak komen SITI, terus jer laju dial no phone siti n terus order cream puff 50 biji, senang... so malam nie p ambik kat umah die...

SITI, kita jumpa malam nie yer...

note:
ketinggian asben ai ialah 188cm

6 comments:

~anna&anuar~ said...

ai pun wat cream puff kak ejan... heheheh...

Ain said...

ingatkan ejan wat sendiri tadi....

kat sekolah anak ain sambutannya hari ahad nie....

ingat nak cuba resepi kat blog anna, tapi tak tau la sempat buat ke tak....

~anna&anuar~ said...

Alhamdulillah... time kasih kak.. tp resipi picisan jekk...

Siti said...

ok izan..see u..hehehe...

Nurul Aznil said...

Salam,

YA ALLAH! CREAM PUFF!!!
SEDAPNYA!!!

*sila baca dengan nada orang kebuluran 10 hari tak makan :P

maszmadi said...

skrg nie Aisha x school lg, nnti kalu da school, ha ini jugak la yg akan dihadapi..