Friday, May 21, 2010

Jelajah Blog Make Over Bersama Izan

Izan dah ikut perangai abang femes skang.... dah pandai wat jelajah blog dah....


memula wajib letak header coz senang nak tau sape yang join

izan, aku dah letak dah nie.... sure glamer ko kan... up trafik juta2 lemon

dah hasil blog ai setelah izan datang buat make over....
cantik kan! kaler pink... no more itam putih dah....


Terima kasih izan....

ko ler blogger yang terbaik penah ai jumpa

ko ler blogger yang wat blog ai berubah warna...nasib baik ko tak pilih kaler merah

ko ler blogger yg membuatkan blog ai menjadi ceria

pssttt...izan, ai dah letak ekon suhu -1' kat buntut ko nie... kipas2 tak main ok! ko sejuk tak? kang tak bleh berak plak...

CORRECTION: MEMBER AI IZAN NIE, TAK BUAT PUN JELAJAH BLOG MAKE OVER....Ni entry sesaje suka ati

12 comments:

..nOj.. said...

oh izan tak mention nama aku ek. ni aku yg pilih kaler ni td tau. hampeh

mamalieyna said...

waaa lawaa aaa..jelez nih..! ^_^

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

adoi la...sakit jiwa aku..sana sini dok mention nama aku..gile glamer dan fofular dah aku ni..hahaha

~anna&anuar~ said...

hahahaha... wat JamBan version bape kak?? awat ai x tau??? hahahaha...

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

anna-baru version 1 weii...mana leh ko tau...ko blogger femes...ni tuk newbie cam kami ni jek...akakaka

ejaMaria said...

eh nak join gak 'jelajah blog make over' nih

Umi Nuha said...

huhuhu..tertipah saya.ingatkan betul2 ar cik izan tu wat jelajah blog :-)

::Mamalyna:: said...

nojah, takkan izan nak letak nama ko kut, ko tak kipas die, hehehe

::Mamalyna:: said...

mamalieyna, hehehe...plz credit kat izan yer..

::Mamalyna:: said...

izan, ko dah glamer dah ni...abisler tergugat!

::Mamalyna:: said...

anna, hehehehe...JamBan versi canggih manggih, hehehe

::Mamalyna:: said...

eja, hehehhee....sila kipas izan dulu yek..

Umi nuha, just kidding jer...hehehe