Tuesday, May 18, 2010

Aiyoorkkk... Lyna Sudah Tembam

Lately, lyna kuat makan tau.... dulu bukan main susah nak makan, sampaikan ai kena beli vitamin tp skang tidak lagi..... tengah makan tue, asyik menganga jer mintak disuap....lambat sikit jerit nak.......

Kekadang tue, ai siap cakap ngan die ' lyna sudahler makan yer, lyna dah makan banyak dah...tengok perut nie dah nak muncit dah (sambil ai usap perut die)', hehehehehe
muka lyna jarak dekat, sudah nampak dagu berlapis woooo....

ambik gambar dari jarak bawah, ermmm lagiler.... skang nie, dah lenguh tangan kalau dukung, sat jer ai dukung, pehtu cecepat transfer p kasik ayah die...hehehhe

16 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

memang nampak ketara tembamnya...dah sama ngan dik ipan la ni...

hahaha...aku ni lennguh tangan tak ilang...alkisahnya dukung dak ipan naik eskalator kat boling yang tak berfungsi sampai parking...gilerrr...sakit weii...

mamalieyna said...

oklah tu kalo dia suka makan, makan jer lyna ye..janji makan mende yg sihat2 ok! mmg nmpak bumbum mukanye!

~aSHa~ said...

dulu kecik je...
org kata biarlah masa lahir kecik..sbb dia akan membesar cepat....dan sebaliknya...

ejaMaria said...

hehehe... ni klu jumpa doktor mau nye kena bebel baeeek punye... kurangkan junk food @ snack2 je... makan ikut time... nnt klu terlebih saiz, letih nak diet... :)

~anna&anuar~ said...

hahahhaha... suke bdk2 tembam.. geram nak picit.. kalo bdk2 kurus, nak pgg pun takut..kang patah lak tulangg. eiiii...ngeri yuuuuuu..

Mama AqiL said...

yup aku ingat lagi dulu ko punya lar susah ati coz lyna xmau makan..nah skrg..semangat tul si lyna nie..selera dah ada ar tue..

Aqil laks dah terbalik..kalau dulu mmg kuat makan..but skrg..adui lar..sedih aku tau biler masakan aku wat dia takmau makan..

..nOj.. said...

a ah dh nmpk gemuk dh ni. cukup la makan tu lyna ye. heheh. brape kilo dh wei

::Mamalyna:: said...

izan, hahahaha...memang ketara kan... sameler kita lenguh tangan wei..

::Mamalyna:: said...

mamalieyna, memang lyna kuat makan skang... harap2 jgn obes, huhuhu

::Mamalyna:: said...

gidah, hehehehe...skang selalu cakap ngan lyna, lyna skang betis dah beso, dulu, kulit kat lutut keredut jer...hehehhe

::Mamalyna:: said...

Ejamaria, ye ker... bulan 7 nanti baru check up...harap2 tak kene bebel...

::Mamalyna:: said...

anna, jgn tembam terlebih cam mak pak die sudey, heheheh

::Mamalyna:: said...

anum, memang pun, dulu aku sokmo ngadu ngan ko kan... kesian betul tengok lyna time tu..

cuba beri mat aqil vitamin wei...aku tengok aqil pun susut skang...moga2 aqil berisi balik..

::Mamalyna:: said...

nojah, aku yg kena stopkan lyna makan tau, kalau tak, asik nak jer.. bulan lepas p check up, 10 kilo jer, skang nie tak tauler..

mela said...

takper..tembam cam mana pun..lyna tetap cun.mak dia dah kalah.hahahah...

::Mamalyna:: said...

mela, hehehehe... jgn lebih tembam dari mak die sudahler, hehehhe