Tuesday, May 18, 2010

Slot Akasia TV3 : Syah Jihan

Citer baru ganti AdaMaya.... Tajuknyer Syah Jihan...

First episod, komen ai... setakat boleh ler... mungkin masih lagi ada aura AdaMaya yang best tue kan.... Pehtu, ai tengok pengarah die Ahmad Idham.... tengok2 citer tue, abis kesemua adik beradik die jadi pelakon dalam citer tue.... adik perempuan yang jadi Suri aka isteri jehan miskin dalam citer Manjalara dan adik lelaki die si Joshua dalam citer Ezora...

Cuma ai takut nanti citer Syah Jihan nie jadi citer mengarut cam citer Ezora coz pengarahnyer sama.... So tunggu ajelah nanti citernyer camne kan...

4 comments:

..nOj.. said...

ahmad idham punye cite ke? aku dh le predict cite mesti cam SAMPAH punye. baik jgn tgk

~anna&anuar~ said...

issskkk... ahmad idham ke?? patut blom ade rase nak tgk cam adamaya ari tu.. mls la nak tgk...

::Mamalyna:: said...

nojah, iyer...ahmad idham punyer... aku cam serik nak tengok citer drama made by him coz merapu cam citer ezora tue...

::Mamalyna:: said...

anna, heheheh... tak nak tengok ke?