Tuesday, May 18, 2010

I have to...

I have to :-

* renew roadtax n insurance kete asben ai, si persona tue.... ni baru second yer... konpom insurance tue beribu riban.... dah berpinau mata den nie bila tengok duit melayang, huhuhu... baru submit kat kawan yg buat insurans.... disebabkan asben ai outstation, once bila ai dapat roadtax nanti, ai kena pos laju plak ke my asben.... yang lagi satu haru ialah, stesen keje my asben yang berubah2 nie.... ai nak pos ke pejabat mane wei... dahler roadtax mati 25.5 nie...

** p ambik baju kat ah so kat kajang.... sangat leceh coz kena drive sendiri nanti.... baju tu cadangnyer nak pakai kenduri adik ipar ai ...

*** p ambik baju lagi yang ai tempah kat akak kat flat ijau kat putrajaya nie.... yg leceh nak p situ coz payah nak parking.... bila ambik time petang, tempat tue punyaler sesak ngan kete... nanti difikirkan nak ambik time biler

**** balik umah petang nie, nak p buang sampah

***** lipat baju yang bertimbun atas katil tue

ape lagi yek, keje ai yang pending? Ada tp ai buat2 takde, hehehhee

12 comments:

MRS. K said...

hohoho.. panjang beno list nye tu.. buat satu-satu eh..

..nOj.. said...

aku punye roadtax pun mati 25/5 ni. pepagi td dh ingat nk call bnk tnye brape RM. pastu lupa. skang baru ingat semula

Siti said...

waaa..byk tempah baju yer....hehe...
izan, tukang jahit baju izan tu ok ker? kalau ok, leh la tumpang tempah sekali.

maszmadi said...

ha sume da msuk list ker.. hehe

p/s: jemput datang umah yerk, ader award 4 u.. k

~anna&anuar~ said...

muar lesem kete nak mati gak tu... speed trap melambak2.. mati lerrrrr nak bayo.. ribu riban gak ttttuuuu...

ei.. geram laaaa...

::Mamalyna:: said...

mrs. k, hehehe.... kena set bebetul coz yg drive ai sorang...hehhe

::Mamalyna:: said...

nojah, p buat cepat...

::Mamalyna:: said...

siti, sesekali baju baru... dah lama tak berganti tue...hehehe

::Mamalyna:: said...

mas, hehehe...okey2

::Mamalyna:: said...

anna, sediakan duit je lah yer...

.:mama dhia:. said...

kak..tempah bj kat flat ijau tu ok ker die jahit..nak cari tailor ni..

::Mamalyna:: said...

yana, tengok member okey...kat blok c, kak ros namanyer...