Thursday, April 15, 2010

Menu Makan Malam Yang Amat2 Menyelerakan....

Lauk yang simple jer tp amat2 sedap.... Menu nasi putih + kacang panjang goreng + gulai tempoyak ayam.....aduyai, memang membuka selera betul. Tambahan pula, gulai ayam tu guna tempoyak baru...memang pekat + likat dan TERANGKAT!
Asben ai tak makan tempoyak tp suka makan durian...

11 comments:

.:fyzz:. said...

why eberibodi show's about foods ..ko jangna ejan..aku kepingin nnti hah ngan tempoyaki tuh ha....heheh

Siti said...

uik...laporrrr..dah la tak lunch lagi nih..

mamalieyna said...

memang terangkat ni! 2 jenis lauk pun ok dah, if kena gaya..mkn ngn nasi pns2..best! ^_^

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

ni kalau izan tengok lauk tempoyak, tak lama lagi dia mengidam la tu. heheheh jual nama izan kat sini

Zimah's Depart said...

sedapnya..terliur rasa..tp i xpernah mkn gulai ayam masak tempoyak..biasa mkn ikan patin je..

~aSHa~ said...

aku pun selera tgk...

::Mamalyna:: said...

pijot, ko org kedah makan tempoyak ker...asben aku tue, calit sikit rasa pun tak mo...

::Mamalyna:: said...

siti, cian.... p tapau makanan skang...

::Mamalyna:: said...

mamalieyna, memang pun....lauk sikit jenis pun, tp bleh bukak selera...

::Mamalyna:: said...

kak mimi, izan tue kang balik umah, konpom cari roti...makan roti jem tempoyak...hehehe

::Mamalyna:: said...

ziemah, memang jarang org buat ayam, biasa org masak tempoyak ikan jer.... cuba try, letak daun kesum...memang sedap wei...

gdah, ko berselera, sila masak skang...kang meleleh air liur plak, hehehhe