Thursday, April 15, 2010

Beg Hitam Yang Perlu Diangkut Hari-Hari

Hari2 pegi keje, kena bawak handbeg....skang kena angkut beg hitam ni.... Beg laptop sebenarnya tp ditransform jadi beg taska lyna... Jika taska lama, kat sane ada locker die sendiri....so baju2 ari senin tue bawakler banyak2, same jugak ngan pampers....tp taska lyna nie, ape2 baju or pampers, kena bawak hari....
Dan dalam beg tue, ai akan make sure, baju lyna = 2 helai, towel = 1 helai, pampers = 5 helai
dan pampers memang ai tulis L-Y-N-A = LYNA.... Purata lyna pakai pampers satu hari kat taska ialah 3 keping...coz ai biasa letak 5 keping, mesti ada lebih 2 keping...
susu plak, satu tupperware nie leh digunakan dalam masa 2 minggu.... bila nak abis, cikgu akan masukkan dalam beg lyna, so mamanyer tak paham2 lagi ker....sila top up susu anak anda yer....hehehehehe..

8 comments:

Siti said...

ai..siti nak mintak alamat ai lagi sekali...smalam tak sempat nak copy..hari ni bila bukak ym..tgk nama ai dah takde dlm list..huhu...sabor jer la...

::Mamalyna:: said...

siti, ok...kita chat kat ym yek...

.:fyzz:. said...

hmm cam tuh la rutin aku ejan dari dulu hingga kini..kt sekolah an Najjah pun pia akan bawk baju salin, towel...pampers idak la...susu pun idak la..dh beso kan..

Zimah's Depart said...

sama la..ai pun bekal hari2 baju adam..pampers mmg letak 1 paket beso umh makcik tu..

~aSHa~ said...

baju yg atas sekali tu kaler pink mcm baju anak aku tu..bila ko menang apa2 dari aku ni? ehehhee

::Mamalyna:: said...

pijot, aku hari2 memang make sure kelengkapan lyna cukup...

::Mamalyna:: said...

gidah, same yek...hahaha...konpom kat sane ada jual baju gini kan... tueler, tak menang cabutan bertuah mdm, so aku kena beli sendiri, huhuhu

::Mamalyna:: said...

ziemah, tue lagi senang...tak masalah tak cukup pampers yek...