Friday, April 30, 2010

Maya Dah Curang

Citer pasal AdaMaya lagi....

Maya dan curang ngan Adam.... dah admit yang diri die cintakan Dani lebih dari Adam... Takkan dah kawen 5 tahun masih ada simpan perasaan cinta kat Dani lagi.... Dani plak perangai makin melampau2... siap ugut sarah lagi... tak suka betul!!!

Dani dan Maya skang selamba jer kuar berdua2an...siap peluk2 lagi.... Sedih pulak tengok Adam bila perasaan kelakuan Maya tue.... Maya tue dah bleh kategori isteri nusyuz tue... Dani tu suka sogokkan Maya ngan citer Adam yg curang... kononnyer ada affair ngan Lisa

Tp Adam masih bersabar kan ngan Maya... tak penah die melenting lagi kat Maya...

13 comments:

~anna&anuar~ said...

sedeyyyy la tgk muke adam mase die tnampak maya bpeluk dgn dani...

dani n maya mengomsssssss....

..nOj rawK.. said...

wei tetiap ari cite tau. tp cite la detail sket. aku biasanye tgk dr kul 7 sampai 7.30 je. kul 6 ari rabu n khamis aku layan american idol dlu.

cian adam, camne la perasaan sorg suami ek tgk bini berpeluk ngan ex boy. xguna. jahat la dani tu.

sungguh sabar dan baik itu adam. dh blk umh pun leh buat2 baik n buat2 cool lg. mcm xde ape2 yg berlaku... hurrrmmmm

::Mamalyna:: said...

anna, tu ler... cian adam

::Mamalyna:: said...

nojah, aikk...dah terjebak ker? tu ler...sabar jer adam tue ngan maya, padahal dah nampak dah ngan mata sendiri...

Ejamaria said...

tu nama nye cinta pertama masih terkesan di hati... walau pun dah 5 tahun kawen, hati ppuan kan ibarat kerak nasi, bila dah kena ayat baek punye sure cair...
menci kat Dani... cuma nak Maya sedar jahatnye Dani tu, ngan anak bini sendiri pun tak tanggung jawab!

::Mamalyna:: said...

Eja, tu ler...menci betul ngan dani... Maya tue tak sedar lagi si Dani tue nak rosakkan perkahwinan die...

Aura Reen Marissa said...

kak ijan

tak leh nak salah kan sesapa

"hanya yg mengalami saje yang paham"

itulah menjadi KESAKITAN itu..

huhu...

chugie said...

emm tengok gak semalam.. ish, nape lah maya tu still nk ngn dhani kan? adam tu dh baik pe? ish.. geramnye..

ummiaisyah said...

adam tu dayus la..patut nya dia kena tegolah bini dia yang curang tu..heheh..emo lak

::Mamalyna:: said...

reen, long time no see ur komen...hehehe... sesekali bila reen bermadah...

::Mamalyna:: said...

chugie, ntahler maya tue... syok plak kat dani even dah jadi bini orang n mak orang... dani kan first love die...tu yg menjadi balik tue... dani plak jahat sangat..

::Mamalyna:: said...

ummi, adam tue mungkin nak tengok gelagat maya ngan dani dulu kut... mungkin nak mengumpul bukti kut....

.:fyzz:. said...

yer la..cian sgt kat adam...dh la jaga anak lagi..jaga hati bini yg tak amik port lansung perasaan adam...maya i hate u...tuh sebb si dani tuh seduce dier..hampes dani.